ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αποστολη λουλουδιων Γλυφαδα

Στο Ανθέμιον θα βρείτε μόνο άριστης ποιότητας και φρεσκάδας άνθη και φυτά. Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας στη Γλυφάδα.

Αυθημερόν παράδοση με online παραγγελίες από το ανθοπωλείο μας για κάθε περίσταση.

64 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
50 € - 100 €
100 € - 200 €
200 € +
Χρώμα
Κόκκινο
Άσπρο
Πολύχρωμο
Ροζ
Πράσινο
Φούξια
Μωβ
Μπλε
Κίτρινο
Εκρού
Πορτοκαλί
Λιλά
Βάσεις
Κεραμικό
Γυάλινο
Καλάθι
Κουτί
Aυτοποτιζόμενη γλάστρα
Ξύλινο
Μπαούλο
Μεταλλικό
Δερμάτινο
Άνθη
Τριαντάφυλλα
Χρυσάνθεμα
Ζέρμπερες
Λίλιουμ
Ορτανσίες
Ανθούρια
Τουλίπες
Αλστρομέριες
Ορχιδέες
Ορχιδέα δενδρόβιουμ
Διάφορα λουλούδια
Ίριδες
Δώρα
Δώρα για εκείνη
Συνθέσεις με ποτά και κρασιά
Καλάθι γκουρμέ
Δώρα για παιδιά
Δώρα για εκείνον
Αρκουδάκια
Περίσταση
Επέτειος
Συγγνώμη
Γενέθλια
Επαγγελματικό δώρο
Βάπτιση
Συγχαρητήρια
Πάσχα
Αρραβώνας
Γιορτή του πατέρα
Συλλυπητήρια
Γρήγορη ανάρρωση
Έτσι απλά…
Γιορτή της μητέρας
Ονομαστική εορτή
Νέο έτος
Νεογέννητο αγόρι
Νεογέννητο κορίτσι
Εγκαίνια
Αγάπη-έρωτας
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Γάμος
Γιορτή της γυναίκας
Χριστούγεννα
Φυτά
Ανθοφόρα φυτά
Πράσινα φυτά
Κάκτοι και παχύφυτα
Φυτά εσωτερικού χώρου
Ορχιδέα φυτό
Φυτά για Επαγγελματικούς Χώρους
Εποχές
Λουλούδια εποχής
Χειμερινά λουλούδια
Φθινοπωρινά λουλούδια
Ανοιξιάτικα λουλούδια
Καλοκαιρινά λουλούδια
Λευκό καλάθι
AF222029
50.00 - 95.00
Σιωπηλή καρδιά
AF222059
60.00 - 115.00
Ιστορία αγάπης!
AF222063
120.00 - 290.00
-25%
15 πολύχρωμες τουλίπες | ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΟ
1 Αξιολόγηση
AF111134
30.00 40.00
Γλυκό Ρομάντζο!
AF222133
38.00 - 85.00
Καλάθι με Λευκά Τριαντάφυλλα και Λεβάντες
3 Αξιολογήσεις
AF222149
58.00 - 145.00
Pretty woman
AF222163
72.00

Λίγα λόγια για την Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Αποτελεί το μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά νότια προάστια και εκτείνεται από τη θάλασσα του Σαρωνικού μέχρι τις ρίζες του Υμηττού.

Ονομάζεται η «πρωτεύουσα» των Νοτίων προαστίων της Αττικής και ταυτίζεται με την αίγλη της Αθηναϊκής Ριβιέρας καθώς συγκεντρώνει το σύνολο της εμπορικής, οικονομικής, γαστρονομικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας της περιοχής.

Γύρω στο 1900 όλη η παραλιακή περιοχή ήταν πευκόφυτη και εντελώς ακατοίκητη. Ήδη από το 1920 είχε σχηματιστεί μικρό προάστιο της Αθήνας με 173 μόνιμους κατοίκους. Από το πρώτο πηγάδι που ανοίχτηκε τότε για τις ανάγκες της ύδρευσης βρέθηκε το νερό της περιοχής να είναι γλυφό. Από αυτό το γεγονός ονομάστηκε η περιοχή Γλυφάδα. Με την αύξηση των κατοίκων της Αθήνας και των παραθεριστών του Φαλήρου, η περιοχή άρχισε να αναπτύσσεται με παραθεριστικά οικήματα και κατασκηνώσεις. Κατά τους θερινούς μήνες τακτικά επισκέπτονταν την περιοχή μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας και πολιτικοί σε ημερήσιες εκδρομές.

Το 1940 αρχίζει η ανέγερση του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο οποίος υπάρχει και λειτουργεί μέχρι σήμερα ως μητροπολιτικός.

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990, στα πλαίσια του Ψυχρού Πολέμου, στο γειτονικό Ελληνικό υπήρχε μεγάλη βάση της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά οι περισσότεροι Αμερικανοί στρατιωτικοί ζούσαν στην Γλυφάδα, ειδικά στην παραλιακή ζώνη. Οι Αμερικανοί επέδρασαν καταλυτικά στη διαμόρφωση της μεταπολεμικής Γλυφάδας σε όλα τα επίπεδα, από την κουζίνα μέχρι τη διασκέδαση. Από την Γλυφάδα ξεκίνησε, μεταξύ άλλων, η μαζική κατανάλωση της κόκα κόλα στην Ελλάδα, η διάδοση των φαστ-φουντ, τα νυχτερινά κλαμπ κ.α.

Από τη δεκαετία του 1960 έχει ιδρυθεί και λειτουργεί, με βάση σχέδια Βρετανών ειδικών, το Γκολφ της Γλυφάδας, σε έκταση άνω των 400 στρεμμάτων.

Στη Γλυφάδα υπάρχουν δύο μαρίνες, πνευματικό και πολιτιστικό κέντρο, αθλητικά κέντρα, δέκα αθλητικοί σύλλογοι εκτός των πολλών άλλων, καθώς και διάφορα πολιτιστικά ιδρύματα. Στη Γλυφάδα έχουν ανεγερθεί σημαντικά μνημεία όπως ο μαρμάρινος ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας καθώς και το μνημείο των Γ. Σεφέρη και Οδ. Ελύτη στην οδό Λαμπράκη

Εκφράστε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας στην Γλυφάδα, με ένα φρέσκο και υπέροχο δώρο που θα διαλέξετε προσεκτικά από το anthemionflowers

Δείτε όλα τα λουλούδια για αυθημερόν αποστολή στη Γλυφάδα εδώ