ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αποστολη λουλουδιων στη Νεα Ερυθραια

Το ανθοπωλείο μας χρησιμοποιεί εξαιρετικής ποιότητας λουλούδια για να δημιουργήσει τις συνθέσεις που επιθυμείτε. Επιλέξτε ένα δώρο από τη μεγάλη ποικιλία μας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας στην Νέα Ερυθραία.

Δείτε όλα τα λουλούδια για αυθημερόν αποστολή στη Νέα Ερυθραία εδώ

80 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
50 € - 100 €
100 € - 200 €
200 € +
Χρώμα
Κόκκινο
Άσπρο
Πολύχρωμο
Ροζ
Πράσινο
Φούξια
Μωβ
Μπλε
Κίτρινο
Εκρού
Πορτοκαλί
Βάσεις
Κεραμικό
Γυάλινο
Κουτί
Aυτοποτιζόμενη γλάστρα
Ξύλινο
Μπαούλο
Άνθη
Τριαντάφυλλα
Χρυσάνθεμα
Ζέρμπερες
Λίλιουμ
Κάλλες/κρίνοι
Τουλίπες
Αλστρομέριες
Ορχιδέες
Διάφορα λουλούδια
Ηλίανθοι
Ίριδες
Δώρα
Δώρα για εκείνη
Σοκολατάκια
Συνθέσεις με ποτά και κρασιά
Δώρα για παιδιά
Δώρα για εκείνον
Αρκουδάκια
Περίσταση
Επέτειος
Συγγνώμη
Γενέθλια
Επαγγελματικό δώρο
Βάπτιση
Συγχαρητήρια
Πάσχα
Αρραβώνας
Γιορτή του πατέρα
Συλλυπητήρια
Γρήγορη ανάρρωση
Έτσι απλά…
Γιορτή της μητέρας
Ονομαστική εορτή
Νέο έτος
Νεογέννητο αγόρι
Νεογέννητο κορίτσι
Εγκαίνια
Αγάπη-έρωτας
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Γάμος
Γιορτή της γυναίκας
Χριστούγεννα
Φυτά
Ανθοφόρα φυτά
Πράσινα φυτά
Φυτά εξωτερικού χώρου
Κάκτοι και παχύφυτα
Φυτά εσωτερικού χώρου
Σύνθεση φυτών
Ορχιδέα φυτό
Δράκαινα
Ελιά
Φυτά για Επαγγελματικούς Χώρους
Εποχές
Λουλούδια εποχής
Χειμερινά λουλούδια
Φθινοπωρινά λουλούδια
Ανοιξιάτικα λουλούδια
Καλοκαιρινά λουλούδια
-38%
Μοντέρνα Σύνθεση
Μοντέρνα Σύνθεση
AF444051_BL
40.00 65.00
Αρκούδος 70εκ.
AF777213
45.00
-29%
Αναμνήσεις... με χρυσάνθεμα
1 Αξιολόγηση
AF300247
25.00 35.00
-25%
15 πολύχρωμες τουλίπες | ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΟ
2 Αξιολογήσεις
AF111134
30.00 40.00
Ζάμια φυτό
AF700517
45.00 - 75.00
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 22-04-2024
Λευκές τουλίπες σε βάζο
AF700163
33.00
Pretty woman
AF222163
72.00
Σανσιβέρια φυτό
AF666147
45.00 - 75.00

Λίγα λόγια για την Νέα Ερυθραία, Αθήνα

Οι πρώτες κινήσεις για τη δημιουργία της Νέας Ερυθραίας άρχισαν με την ίδρυση του Σωματείου Προσφύγων Κηφισιάς (1923) που είχε ως μέλημα την αστική αποκατάσταση. Έτσι ο Δήμος Νέας Ερυθραίας αρχίζει να λειτουργεί στην αρχή ως οικισμός του Δήμου Αθηναίων το 1925.

Η Νέα Ερυθραία συνορεύει με το Δήμο Αχαρνών στα βόρειο-δυτικά, με το Δήμο Κρυονερίου και τη Δημοτική Ενότητα Εκάλης στα βόρεια και με τη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς στα ανατολικά, νότια και δυτικά.

Το Σεπτέμβριο του 1927 θεμελιώνεται ο ιερός ναός της Ευαγγελίστριας και το κτίριο του 1ου δημοτικού σχολείου. Το 1ο δημοτικό σχολείο συνδέεται άμεσα με την ιστορία της Νέας Ερυθραίας και είναι σημείο αναφοράς για όλους τους Ερυθραιώτες. Στεγάστηκε σε μια ξύλινη παράγκα, στο χώρο μπροστά από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και σ’ αυτό το χώρο λειτούργησε ως το 1931 που η κυβέρνηση Ε. Βενιζέλου με υπουργό Παιδείας τον Γ. Παπανδρέου έχτισε το κτίριο που στεγάζεται το σημερινό σχολείο. Στο Μουσείο υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές.

Τα τελευταία χρόνια ο δήμος έχει επιδείξει μια σημαντική δραστηριοποίηση με την ανάπτυξη πολιτιστικών, κοινωνικών δραστηριοτήτων και με την κατασκευή έργων υποδομής και κοινής ωφέλειας.

Το 1992, λειτούργησε το Λαογραφικό Μουσείο ‘Ενωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας. Το πρόσφατα ανακαινισμένο Μουσείο φιλοξενεί 1.380 αντικείμενα και περιλαμβάνει κειμήλια (λάβαρα, στολές, λευκά είδη, βιβλία, έγγραφα, χρηστικά αντικείμενα, κ.λπ.) από διάφορες περιοχές της Μικράς Ασίας που δώρισαν Μικρασιάτες, τόσο του Δήμου N. Ερυθραίας, όσο και από άλλα σημεία της Ελλάδας.
Το Λαογραφικό Μουσείο Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, βρίσκεται στην οδό Καρασταμάτη και Δρυμπέτη 2. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1992 και φιλοξενεί 1.380 κειμήλια από διάφορες περιοχές της Μικράς Ασίας.

Το Πνευματικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας μέσω των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην πολιτιστική ζωή του τόπου. Ο χώρος της Βίλλας Κώνστα εδώ και χρόνια στεγάζει τις πνευματικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες των κατοίκων της Νέας Ερυθραίας. Στο πέτρινο αναπαλαιωμένο κτήριο έχει διαμορφωθεί ένας χώρος δημιουργίας, όπου μικροί και μεγάλοι έχουν την δυνατότητα έκφρασης μάθησης και ψυχαγωγίας.

Το ανθοπωλείο μας μπορεί να σας βοηθήσει να προσφέρετε ένα πανέμορφο μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια ή μία εκπληκτική σύνθεση στους αγαπημένους σας κάνοντας αποστολή λουλουδιών στην Νέα Ερυθραία. Αποστολή δώρα και λουλούδια με online παραγγελίες.