ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αποστολη λουλουδιων Εκαλη

Το ανθοπωλείο μας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα εκπληκτικό δώρο που θα χαρίσει ένα χαμόγελο στον αγαπημένο σας παραλήπτη στην Εκάλη. Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά σε κάθε σύνθεση ή μπουκέτο για να εντυπωσιάσετε.

Δείτε όλα τα λουλούδια για αυθημερόν αποστολή στην Εκάλη εδώ

92 Αποτελέσματα
Εμφάνιση φίλτρων
Ταξινόμηση:
Τιμή
0 € - 50 €
50 € - 100 €
100 € - 200 €
200 € +
Χρώμα
Κόκκινο
Άσπρο
Πολύχρωμο
Ροζ
Πράσινο
Φούξια
Μωβ
Μπλε
Κίτρινο
Πορτοκαλί
Λιλά
Βάσεις
Κεραμικό
Γυάλινο
Καλάθι
Κουτί
Aυτοποτιζόμενη γλάστρα
Ξύλινο
Μπαούλο
Μεταλλικό
Άνθη
Τριαντάφυλλα
Χρυσάνθεμα
Ζέρμπερες
Λίλιουμ
Τουλίπες
Αλστρομέριες
Ορχιδέες
Ορχιδέα δενδρόβιουμ
Διάφορα λουλούδια
Ηλίανθοι
Ίριδες
Δώρα
Δώρα για εκείνη
Σοκολατάκια
Συνθέσεις με ποτά και κρασιά
Καλάθι γκουρμέ
Δώρα για παιδιά
Δώρα για εκείνον
Αρκουδάκια
Περίσταση
Επέτειος
Συγγνώμη
Γενέθλια
Επαγγελματικό δώρο
Βάπτιση
Συγχαρητήρια
Αρραβώνας
Γιορτή του πατέρα
Συλλυπητήρια
Γρήγορη ανάρρωση
Έτσι απλά…
Γιορτή της μητέρας
Ονομαστική εορτή
Νέο έτος
Νεογέννητο αγόρι
Νεογέννητο κορίτσι
Εγκαίνια
Αγάπη-έρωτας
Έκπληξη
Ευχαριστώ
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Γάμος
Γιορτή της γυναίκας
Χριστούγεννα
Φυτά
Ανθοφόρα φυτά
Πράσινα φυτά
Φυτά εξωτερικού χώρου
Κάκτοι και παχύφυτα
Φυτά εσωτερικού χώρου
Σύνθεση φυτών
Ορχιδέα φυτό
Δράκαινα
Ελιά
Φυτά για Επαγγελματικούς Χώρους
Εποχές
Λουλούδια εποχής
Χειμερινά λουλούδια
Φθινοπωρινά λουλούδια
Ανοιξιάτικα λουλούδια
Καλοκαιρινά λουλούδια
-25%
15 πολύχρωμες τουλίπες | ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΟ
15 πολύχρωμες τουλίπες | ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΟ
1 Αξιολόγηση
AF111134
30.00 40.00
Ροζ ψηλή σύνθεση
AF700310
65.00 - 138.00
Ζάμια φυτό
AF700517
45.00 - 75.00
Pretty woman
AF222163
72.00

Λίγα λόγια για την Εκάλη

Η Εκάλη είναι το βορειότερο άκρο του Αθηναϊκού λεκανοπεδίου συνορεύει στα νοτιοανατολικά με την Νέα Ερυθραία, και την Κηφισιά, δυτικά με την Βαρυμπόμπη και τους Θρακομακεδόνες. Στα βόρεια βρίσκεται ο Άγιος Στέφανος, η Δροσιά, η Σταμάτα και η Ροδόπολη ενώ στα βορειοανατολικά με τον Διόνυσο. Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και μέσω της λεωφόρου Κηφισίας. Γεωγραφικά εντοπίζεται στους βορειοδυτικούς πρόποδες του Πεντελικού Όρους, στη σύμπτυξή του με την Πάρνηθα και τον Κηφισό ποταμό και τοποθετείται στη βόρεια έξοδο του λεκανοπεδίου προς τη βορειοανατολική Αττική. Κυριότερες συνοικίες του δήμου είναι η Άνω Εκάλη και τα Δημοσιογραφικά.

Η περιοχή καθίσταται προσβάσιμη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, ενώ σε τοπικό επίπεδο εξυπηρετείται από τη Λεωφόρο Θησέως που συνδέει τα βόρεια προάστια με τη βορειοανατολική Αττική. Οι δύο κεντρικοί άξονες συνδέονται με τη Λεωφόρο Πάρνηθος από την Πλατεία Βασιλέως Παύλου μέχρι την Έξοδο Εκάλης της Εθνικής Οδού.

Η πληθυσμιακή εξέλιξη της Εκάλης κινείται με σχετικά αργούς ρυθμούς, λόγω της συντονισμένης δράσης των κατοίκων της για διατήρηση του αρχικού πολεοδομικού ύφους της ήπιας δόμησης. Είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής και ακριβή περιοχή όπου κατοικούν άτομα ανώτερων εισοδηματικών τάξεων των Αθηνών, κατά το πλείστον επιχειρηματίες και βιομήχανοι.

Στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιοχής συγκαταλέγεται η υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονική, ο χαμηλός συντελεστής δόμησης, το μεγάλο ποσοστό ιδιωτικού αλλά και δημοτικού πρασίνου, αλλά και το εξαίρετο ρυμοτομικό σχέδιο που συνίσταται σε ένα μίγμα από κυκλικές και ευθείες οδούς που διακόπτονται από κυκλικούς κόμβους και πλατείες, κατά μήκος των φυσικών ορίων του πεντελικού τοπίου.

Χαρακτηρίζεται ως περιοχή αμιγούς κατοικίας και απαγορεύεται οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα εντός του οικιστικού ιστού. Η εμπορική ζώνη εκτείνεται κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, ενώ η περιοχή είναι γνωστή για το "Εκάλη Club" που αποτελεί σημείο συνάντησης και άθλησης των κατοίκων του συγκροτήματος.

Στο Ανθέμιον θα βρείτε τις τέλειες συνθέσεις και μπουκέτα που θα εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους σας με αυθημερόν αποστολή και δωρεάν μεταφορίκα με την υψηλή ποιότητα και την φρεσκάδα των λουλουδιών.