ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δώρα για την ημέρα του πατέρα

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια πραγματική γιορτή για κάθε πατρική φιγούρα. Απευθύνεται στον πατέρα, στον παππού, ή σε κάποιο σημαντικό άντρα στην ζωή σας που παραμένει δίπλα μας ως πατρική φιγούρα στηρίζοντας μας σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ο πατέρας μας είναι ένας από τους βασικούς ανθρώπους για την ύπαρξή μας, αλλά και για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας. Η θετική πατρική φιγούρα είναι εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξή μας και η ημέρα αυτή είναι η ιδανική για να του δείξετε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας.

Η Ημέρα του Πατέρα γιορτάζεται παγκοσμίως με σκοπό να αναγνωρίσει τη συμβολή των πατέρων στη ζωή των παιδιών και της οικογένειάς τους. Αν και γιορτάζεται σε διαφορετικές ημερομηνίες παγκοσμίως, οι περισσότερες χώρες γιορτάζουν την ημέρα του Πατέρα την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Είναι η κατάλληλη μέρα να γιορτάσουμε με τους μπαμπάδες, τους παππούδες, τους συζύγους και τους πατριούς μας χαρίζοντάς τους μοναδικά δώρα για την Ημέρα του Πατέρα κάνοντάς τον να νιώσει ξεχωριστός. 

Πριν ξεκινήσετε να αγοράσετε το ιδανικό δώρο για τον πατέρα σας, ακολουθήστε μερικές σημαντικές συμβουλές. Πρώτα από όλα φροντίστε να επιλέξετε ένα δώρο που πραγματικά χρειάζεται ο πατέρας σας ή σχεδιάζει να αγοράσει. Μετά μπορείτε να επιλέξετε το τέλειο δώρο με βάση τον προϋπολογισμό σας ή την προσωπικότητα του πατέρα σας.

  • Ομορφύνετε την ξεχωριστή ημέρα του πατέρα σας με ομορφιά και φρεσκάδα στέλνοντας ένα πανέμορφο μπουκέτο με τα αγαπημένα του λουλούδια. Κομψές τουλίπες, φρέσκα χρυσάνθεμα ή εντυπωσιακά τριαντάφυλλα στις αγαπημένες του αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να βάλετε ένα υπέροχο χαμόγελο στο πρόσωπό του.
  • Από την άλλη πλευρά, τα φυτά είναι τα όμορφα δώρα της φύσης. Η φροντίδα των φυτών, και η χαρά να τα βλέπετε να μεγαλώνουν είναι μια ικανοποιητική εμπειρία. Εκφράστε τα θερμά σας συναισθήματα για τον μπαμπά σας με ένα υπέροχο φυτό εσωτερικού χώρου ή μια εκπληκτική σύνθεση φυτών για το γραφείο του. Μία σύνθεση με κάκτους και παχύφυτα, ένα μπονσάι ή μία ανθισμένη ορτανσία ή ελιά θα προσθέσει θετική ενέργεια και θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα γύρω του.
  • Μπορείτε να κανονίσετε να περάσετε μαζί με τον πατέρα σας στο αγαπημένο του εστιατόριο ή μπιστρό περνώντας έτσι μερικές ευχάριστες ώρες μαζί συζητώντας για τα νέα σας. 
  • Από την άλλη αντί να περάσετε την ημέρα του πατέρα σας έξω, μπορείτε να γιορτάσετε την ημέρα του πατέρα σας στο σπίτι. Καθώς τις περισσότερες φορές δεν έχουν αρκετό χρόνο για να περάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα έτσι στον εορτασμό της ημέρας του πατέρα, μπορείτε να ετοιμάσετε το αγαπημένο του γεύμα ή δείπνο και να το απολαύσετε μαζί όλη η οικογένεια συγκεντρωμένη.
  • Για τους πατέρες που αγαπούν να φροντίζουν τον εαυτό τους μία σειρά με τα αγαπημένα του προϊόντα περιποίησης είναι μια καλή ιδέα δώρου. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε κρέμα ξυρίσματος, αποσμητικά, μπουρνούζια, λοσιόν μετά το ξύρισμα, αρώματα και πολλά άλλα. 
  • Για τους συναισθηματικούς πατέρες εκφράστε την αγάπη σας με την αγορά ενός εξατομικευμένου δώρου προσθέτοντας έτσι την προσωπική πινελιά σας. Χαρίζοντας μία vintage κορνίζα που περιέχει ένα αγαπημένο στιγμιότυπο της οικογένειας ή μία κούπα του καφέ με ένα γλυκό λογότυπο θα εκπλήξει ευχάριστα τον πατέρα σας.
  • Από την άλλη η αγορά μιας δερμάτινης ζώνης, ενός πουκαμίσου, μιας γραβάτας ή ενός πορτοφολιού είναι από τις πιο κλασικές επιλογές δώρου για την Ημέρα του Πατέρα. 
  • Για τον πατέρα που είναι λάτρης της τεχνολογίας υπάρχουν πολλά gadgets νέας τεχνολογίας που θα κάνουν την ζωή του πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική. Ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, το νέο smartphone της αγοράς ή έξυπνες οικιακές συσκευές είναι μερικές ιδέες δώρου που θα ενθουσιάσουν τον πατέρα σας. Άλλες ιδέες σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνουν ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές, συσκευές για μασάζ ή εξοπλισμό για σωματική άσκηση.
  • Εκπλήξτε τον πατέρα σας διοργανώνοντας ένα πικνίκ για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειακών φίλων. Βρείτε το αγαπημένο σημείο του πατέρα σας είτε είναι στη θάλασσα, στο βουνό ή στο πάρκο και περάστε όμορφο χρόνο μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, καλό φαγητό και καλή διάθεση. 
  • Για τον πατέρα που αγαπάει να πίνει το αγαπημένο του ποτό μαζί με τους φίλους του χαρίστε του το αγαπημένο του ποτό ή ένα καλάθι με τα αγαπημένα του ποτά για να του ευχηθείτε χρόνια πολλά. Μπορείτε να επιλέξετε μπύρες, ουίσκι, τεκίλα, ένα μπουκάλι λευκό ή κόκκινο κρασί και να συνδυάσετε με μοναδικά δώρα που σχετίζονται με τα ποτά, όπως το ανάλογο ποτήρι, bucket μπύρας, ανοιχτήρια μπουκαλιών και άλλα πολλά δώρα.
  • Για τους μπαμπάδες που ασχολούνται με τα σπορ ένα δώρο για το γκολφ, μπάσκετ, τένις, ή το αγαπημένο του άθλημα είναι μια καλή ιδέα. Αν λατρεύει τα παιχνίδια εσωτερικού χώρου, μπορείτε να του χαρίσετε ένα κομψό σκάκι ή τάβλι ή μία ιδιαίτερη τράπουλα.  
  • Αγοράστε ένα εισιτήριο για την αγαπημένη ταινία ή θεατρική παράσταση του μπαμπά να την παρακολουθήσετε μαζί ή με έναν φίλο του. 
  • Η Ημέρα του Πατέρα είναι η αφορμή για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον πατέρα και την οικογένεια έτσι ώστε να τον κάνει να νιώσει ότι είναι η ξεχωριστή του μέρα. Είναι μία καλή ευκαιρία να συζητήσετε και να μοιραστείτε σκέψεις ενισχύοντας έτσι τον στοργικό δεσμό μεταξύ σας.
  • Για τον πατέρα που αγαπάει την γυμναστική μπορείτε να του χαρίσετε μερικά μαθήματα προσωπικής προπόνησης ή ένα έξυπνο ρολόι υγείας και φυσικής κατάστασης για να φορέσει ενώ ασκείται στο διάδρομο ή πηγαίνει για τρέξιμο έτσι ώστε να παρακολουθεί την προπόνησή του. Επίσης, ο πατέρας σας θα εκτιμήσει τα ποιοτικά ρούχα γυμναστικής, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ή μία καινούργια τσάντα γυμναστικής.
  • Για τον πατέρα που μπορεί να επιδιορθώσει κάθε πρόβλημα στο σπίτι μπορείτε να τον εκπλήξετε με ένα πολλαπλής χρήσης μαχαίρι που θα το έχει πάντα μαζί του επίσης ένα κουτί με τα εργαλεία για κάθε πρόβλημα είναι ένας όμορφος τρόπος να του ευχηθείτε χρόνια πολλά και να τον ευχαριστήσετε. 
  • Εάν ο μπαμπάς σας είναι ο τύπος που λατρεύει το ψάρεμα, το κυνήγι, την πεζοπορία ή το κάμπινγκ υπάρχουν αρκετά δώρα που θα χαρεί να πάρει για την Ημέρα του Πατέρα. Καινούργια εργαλεία για το χόμπι του, μία φορητή καρέκλα ή ένα φορητό ψυγείο που θα διατηρεί δροσερά τα αγαπημένα του ποτά ενώ απολαμβάνει τη φύση, σίγουρα είναι ένα δώρο που θα ικανοποιήσει τον πατέρα σας. 
  • Αν ο πατέρας σας λατρεύει να ασχολείται με το μπάρμπεκιου ή το ψήσιμο γενικότερα τότε μία εξατομικευμένη ποδιά ψησίματος, ένα σετ με πρακτικά εργαλεία ψησίματος που θα κάνουν το μαγείρεμα πιο εύκολο ή ένα καλάθι με τα αγαπημένα του μπαχαρικά και σάλτσες που θα τον βοηθήσουν να κάνει το φαγητό πιο νόστιμο είναι ένας όμορφος τρόπος να του ευχηθείτε.  

Τριαντάφυλλο, το λουλούδι του πατέρα

Καθώς τα γαρύφαλλα θεωρούνται ως τα συμβολικά και παραδοσιακά λουλούδια για την Ημέρα της Μητέρα, το τριαντάφυλλο επιλέχθηκε ως το επίσημο λουλούδι για την Ημέρα του Πατέρα.

Λέγεται ότι η Sonora Dodd, η ιδρύτρια της Ημέρας του Πατέρα, έδωσε την ιδέα έτσι ώστε το τριαντάφυλλο να είναι το παραδοσιακό λουλούδι της Ημέρας του Πατέρα.

Σε αρκετές χώρες, οι άνθρωποι ακολουθούν το έθιμο να φοράνε ένα τριαντάφυλλο την Ημέρα του Πατέρα για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τους μπαμπάδες τους. Σύμφωνα με την παράδοση, εάν ένα άτομο φορά κόκκινο τριαντάφυλλο, αυτό δείχνει ότι ο πατέρας του είναι ζωντανός, ενώ το λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει ότι έχει πεθάνει.

Όποιος είναι ο τύπος του πατέρα σας, είναι σίγουρο ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε αυτή τη μέρα πολύ ξεχωριστή για τον ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σας! Επισκεφτείτε το anthemionflowers για να βρείτε όμορφες και πρακτικές ιδέες δώρων για την Ημέρα του Πατέρα! Βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα το σωστό είδος δώρου για τον πατέρα σας την Ημέρα του Πατέρα και εκπλήξτε τον. Απλώς κάντε την παραγγελία σας και θα το παραδώσουμε στην πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου του όπου κι αν βρίσκεται.