ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τι λέει το αγαπημένο σας λουλούδι για την προσωπικότητά σας;

Το αγαπημένο σας λουλούδι μπορεί να κάνει περισσότερα από το να ομορφύνει το περιβάλλον σας. Τα λουλούδια χρησιμοποιήθηκαν ιστορικά για να επικοινωνούν σε εποχές όπου οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι οι έντονες δηλώσεις συναισθημάτων ήταν ακατάλληλες. Ακόμα και σήμερα, μπορούν να σταλούν λουλούδια για να εκφράσουν την αγάπη και τον σεβασμό σας, ως μια απλή χειρονομία καλοσύνης, να πείτε ευχαριστώ ή ακόμη και ως τρόπο επικοινωνίας συλλυπητηρίων.

Τα γούστα μας και τα πράγματα που βρίσκουμε όμορφα ή ενδιαφέροντα μπορούν να δώσουν μία εικόνα για το ποιοι είμαστε ως άνθρωποι. Τα ατομικά χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν μοναδικούς είναι συχνά το πώς μας θυμούνται.

Ποια από τα εκπληκτικά λουλούδια της φύσης σας ελκύουν περισσότερο; Τα χαρακτηριστικά των αγαπημένων σας λουλουδιών μπορεί να δώσουν μια εικόνα για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Μπορεί να σας πουν πράγματα για τον εαυτό σας που μπορεί να μην γνωρίζετε. 

Δείτε τι συμβολίζει το αγαπημένο σας λουλούδι και τι σημαίνει για εσάς.

Τριαντάφυλλο

Κλασικά και ευέλικτα, τα τριαντάφυλλα επικοινωνούν πολλά διαφορετικά πράγματα και εκφράζουν μυριάδες συναισθήματα. Τα συναισθήματα που εκφράζονται βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο χρώμα του τριαντάφυλλου που επιλέγεται. Τα τριαντάφυλλα ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν αλλά εξακολουθούν να φαίνονται διαχρονικά.

Οι άνθρωποι των τριαντάφυλλων έχουν μία ήσυχη και παραδοσιακή εμφάνιση, αλλά στο εσωτερικό τους είναι παθιασμένοι, ρομαντικοί που σκέφτονται σχεδόν πάντα με την καρδιά τους ενώ ξέρουν πάντα πώς να ξεχωρίζουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Σε σχέση με τα δικά τους συναισθήματα, οι άνθρωποι του τριαντάφυλλου μπορεί μερικές φορές να φαίνονται ασταθείς ή ακανθώδεις, αλλά τα αγκάθια τους είναι εκεί για να τους προστατεύσουν. Θα υποστηρίξουν τους φίλους και την οικογένεια και θα επιδιώξουν να βλέπουν πάντα το καλύτερο στους ανθρώπους.

Όσοι αγαπούν το τριαντάφυλλο λατρεύουν την περιπέτεια και τα ταξίδια. Τους αρέσει να μαθαίνουν για άλλους πολιτισμούς και παραδόσεις

Το στυλ τους είναι κλασικό και ρομαντικό όπως το ίδιο το τριαντάφυλλο. Κάθε εποχή είναι η εποχή των τριαντάφυλλων, οπότε ως λάτρης των τριαντάφυλλων είστε πάντα στη μόδα και απόλυτα επίκαιροι.

Τουλίπα

Αν αγαπάτε τις τουλίπες, είστε ένα στοχαστικό και σίγουρο για τον εαυτό σας άτομο. Γνωρίζετε ποιος είστε αλλά δεν σας πειράζει να εξερευνήσετε νέες πτυχές του εαυτού σου ανάλογα με τη διάθεσή σας. Επικοινωνείτε εύκολα με τους άλλους και είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι με αυτούς που σας ενδιαφέρουν.

Οι τουλίπες σηματοδοτούν τον ερχομό της άνοιξης και μπορούν να ανθίσουν σε κρύες και σε  ηλιόλουστες μέρες. Όσοι λατρεύουν τις τουλίπες είναι άτομα που μπορούν να βάλουν τον καθένα σε καλύτερη διάθεση. Είναι ευαίσθητοι και διαισθητικοί άνθρωποι είναι απίστευτα θετικοί, ανάλαφροι και φροντίζουν τους αγαπημένους τους. 

Οι λάτρεις της τουλίπας αγαπούν τις νέες εμπειρίες και ενθουσιάζονται με τη ζωή. Αυτός ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός, οπότε έχουν πολλούς στενούς φίλους. 

Το στυλ τους αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση. Είναι κατά κάποιον τρόπο πάντα κομψοί και προσελκύουν εύκολα τους ανθρώπους κοντά τους.

Νάρκισσος

Ο νάρκισσος είναι το αγαπημένο λουλούδι όσων είναι καλλιτέχνες που αγαπούν την ειρήνη και την ηρεμία. Διαθέτουν οργανωτικές ικανότητες και εργάζονται σκληρά για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Οι άνθρωποι που εκτιμούν αυτά τα χαρούμενα λουλούδια είναι κοινωνικοί και λατρεύουν τις συγκεντρώσεις και τις συναθροίσεις. Αυτοί οι άνθρωποι βάζουν τις ανάγκες της οικογένειας και των φίλων πριν από τις δικές τους και λατρεύουν να έχουν συναθροίσεις.

Τα σπίτια τους συχνά αντικατοπτρίζουν την καλλιτεχνική τους φύση. Μπορούν ακόμη να ζωγραφίσουν τοιχογραφίες στους τοίχους τους και να διακοσμήσουν τα ρούχα τους για να εκφράσουν πλήρως τη φωτεινή, παιδική φύση τους.

Το στυλ τους είναι άνετο και αναδεικνύει τη διασκεδαστική αλλά χαλαρή προσωπικότητά τους. 

Ορχιδέα

Αν προτιμάς την ορχιδέα τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι αριστοκρατικός και εκλεπτυσμένος άνθρωπος. Όπως το ίδιο το λουλούδι, οι άνθρωποι που αγαπούν τις ορχιδέες είναι μυστηριώδεις και εξωτικοί και επιλεκτικοί στις φιλίες τους. Μια ορχιδέα σε λάθος περιβάλλον δεν θα ανθίσει. Ωστόσο, αυτά τα ξεχωριστά και κομψά λουλούδια έχουν άνθη που διαρκούν πολύ όταν λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα.

Οι φίλοι τους εκτιμούν την ειλικρίνειά τους, αλλά είναι συχνά επιρρεπείς σε μεταβολές της διάθεσης. 

Όσοι αγαπούν την ορχιδέα ενδιαφέρονται για την εμφάνισή τους, είναι πάντα μέσα στην μόδα και το στυλ τους χαρακτηρίζεται τολμηρό και σέξι.

Γαρύφαλλο

Όπως είναι και το ίδιο το γαρύφαλλο, είστε χαμηλών τόνων και μένετε πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής για οποιονδήποτε λόγο. Σας αρέσει να κάνετε πιο ήσυχες αναζητήσεις και έχετε ένα χάρισμα για μάθηση και γλώσσες. Οι λάτρεις του γαρύφαλλου είναι πρακτικοί άνθρωποι που προτιμούν τις απλές απολαύσεις της ζωής και αποφεύγουν τις έντονες καταστάσεις.

Αγαπούν το κλασικό, παραδοσιακό και καθαρό στυλ στην εμφάνισή τους.

Λίλιουμ

Σε γενικές γραμμές, τα λίλιουμ συμβολίζουν την αγνότητα και την εκλεπτυσμένη ομορφιά. Είστε ένας τολμηρός, παθιασμένος και σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που υπερηφανεύεται για τα επιτεύγματά του. Τα λίλιουμ είναι τα αγαπημένα λουλούδια των καλοσυνάτων ανθρώπων που αγαπούν να βοηθούν τους άλλους ανθρώπους. Είναι ανεξάρτητοι, αξιοπρεπείς και αξιοσέβαστοι από τον περίγυρό τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συχνά φωτεινοί με τρόπο που τους καθιστά σπάνιους, ωστόσο είναι υποτονικοί και δεν έχουν τη συνήθεια να μαλώνουν. Οι άνθρωποι της των λίλιουμ είναι διπλωματικοί και έχουν μια ήρεμη παρουσία. Τους αρέσει να λύνουν γρίφους και προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Το στυλ όσων αγαπούν τα λίλιουμ είναι πάντα τέλεια προσαρμοσμένο και ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν σε ένα πλήθος.

Παπαρούνα

Οι παπαρούνες έχουν διαφορετικές έννοιες ανάλογα με το χρώμα τους. Για παράδειγμα, οι κόκκινες παπαρούνες συμβολίζουν την παρηγοριά, ενώ οι κίτρινες παπαρούνες σημαίνουν πλούτο και επιτυχία. Ανεξάρτητα από το ποιο χρώμα είναι το αγαπημένο σας, είστε ιδιόρρυθμοι και δημιουργικοί και καθώς χαρακτηρίζεστε ως αντισυμβατικές ψυχές αγαπάτε να βιώνετε νέα πράγματα. Επίσης είστε ενθουσιώδεις, ανοιχτοί και έξυπνοι άνθρωποι.

Οι άνθρωποι της παπαρούνας λαχταρούν να είναι το κέντρο της προσοχής και αυτή η επιθυμία επηρεάζει τον τρόπο που ντύνονται και συμπεριφέρονται. Λατρεύουν τις παραστάσεις και ο ενθουσιασμός τους είναι μεταδοτικός. Οι άνθρωποι της παπαρούνας  επιθυμούν να εμπνεύσουν τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Το στυλ σας είναι τολμηρό και πολύχρωμο και δεν φοβάστε να δοκιμάσετε νέες τάσεις που οι άλλοι αποφεύγουν.

Παιωνία

Οι πλούσιες, και αρωματικές παιώνιες είναι πανέμορφα λουλούδια που ανθίζουν μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα καθιστώντας τα σπάνια και ιδιαίτερα. 

Οι άνθρωποι που αγαπούν την παιώνια είναι απλοί, ευγενικοί και εκτιμούν τις μικρές χειρονομίες. 

Πιστεύουν στην αληθινή αγάπη και τα παραμύθια και είναι εξαιρετικοί ακροατές. Απολαμβάνουν τις καλές συζητήσεις, λατρεύουν να συλλέγουν αντίκες και να κρατούν αναμνηστικά.

Είναι ενθουσιώδεις και ντύνονται με πολύ αριστοκρατικό και διαχρονικό τρόπο χρησιμοποιώντας αξεσουάρ από παλιές δεκαετίες.

Ηλιοτρόπιο

Τα ηλιοτρόπια είναι τολμηρά, φωτεινά λουλούδια που αποπνέουν ευθυμία και χαρά. Αυτά τα λουλούδια γυρίζουν για να ακολουθήσουν την κίνηση του ήλιου στον ουρανό. Με τον ίδιο τρόπο που ένα ηλιοτρόπιο έχει ανοιχτή, ζεστή εμφάνιση, οι άνθρωποι που αγαπούν τους ηλίανθους είναι ενεργητικοί, αισιόδοξοι και τυχεροί. Δεν χρειάζονται πολλά για τους ανθρώπους που προτιμούν τα ηλιοτρόπια να νιώθουν ευτυχισμένοι γιατί βρίσκουν ικανοποίηση στα πιο απλά δώρα της ζωής. Αγαπούν τα παιδιά και τα ζώα και μπορεί να συλλέγουν φυσικά πράγματα όπως κοχύλια και βότσαλα.

Όσοι αγαπούν τα ηλιοτρόπια προτιμούν την άνεση παρά το στυλ. Τους αρέσουν τα πιο παλιά αντικείμενα και έπιπλα από μία πιο μοντέρνα διακόσμηση. 

Γαρδένια

Οι γαρδένιες έχουν ένα γλυκό άρωμα, αλλά αυτοί οι καλλωπιστικοί θάμνοι είναι λεπτοί και κάπως επιπόλαιοι. Ωστόσο, το μεθυστικό άρωμά τους, τα λευκά άνθη και τα σκούρα πράσινα φύλλα τους δημιουργούν πανέμορφα φυτά που αξίζουν να βρίσκονται σε κάθε χώρο. 

Οι άνθρωποι της γαρδένιας μοιάζουν πολύ με τα λουλούδια. Αυτά τα άτομα προτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Τους αρέσει να ταξιδεύουν σε εξωτικές τοποθεσίες, να γνωρίζουν νέες γεύσεις, εμπειρίες και πολιτισμούς. Είναι άνθρωποι που οδηγούνται από το συναίσθημα και την αγάπη και είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν. 

Διαθέτουν στυλ που δεν θα περάσει απαρατήρητο και αγαπούν τα ακριβά και κομψά ρούχα, παπούτσια και τσάντες. 

Ίριδα 

Εάν είστε ο τύπος που χάνεται σε ένα βιβλίο ή σε μια ονειροπόληση, τότε το αγαπημένο σας λουλούδι είναι η ίριδα. Εύκολο στην καλλιέργεια και διαθέσιμο σχεδόν σε κάθε χρώμα, η ιστορία αυτού του όμορφου λουλουδιού χρονολογείται από την αρχαία Ελλάδα όπου φυτεύτηκαν σε τάφους. Οι Έλληνες πίστευαν ότι οι ίριδες θα μπορούσαν να καθοδηγήσουν αγαπημένα πρόσωπα στη μετά θάνατον ζωή.

Οι άνθρωποι της ίριδας είναι ονειροπόλοι και αισιόδοξοι με απεριόριστη φαντασία. Μπορεί να παρεξηγηθούν ή να φαίνονται χαμένοι στον κόσμο τους ή απρόσιτοι, αλλά αυτοί οι άνθρωποι είναι πιστοί στο λόγο τους και πιστοί φίλοι.

Είναι άνθρωποι που απολαμβάνουν τον διαλογισμό, τη βαθιά περισυλλογή και τον προβληματισμό. Είναι οι αναζητητές που επιθυμούν να μάθουν τι συμβαίνει στον κόσμο. Οι άνθρωποι της ίριδας επιθυμούν την αλήθεια πάνω από όλα.

Οι λάτρεις της ίριδας συχνά ντύνονται με πολύχρωμα ρούχα με ευφάνταστα σχέδια και με καθαρές γραμμές. 

Τα λουλούδια μας εμπνέουν συναίσθημα. Εκτιμούμε την ομορφιά τους και το μυστήριο ή τη ζεστασιά που μπορούν να μεταδώσουν. Αν βρήκατε κάποια από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας σε μερικές από τις παραπάνω περιγραφές των λουλουδιών τότε ξέρετε ποιο είναι το λουλούδι που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρας σας.