ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η ημέρα όπου γιορτάζεται η γέννηση του Χριστού. Ορισμένες χώρες γιορτάζουν την ημέρα των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου, ενώ άλλες γιορτάζουν μερικές ημέρες πριν ή μερικές ημέρες μετά την ημερομηνία αυτή. Τα Χριστούγεννα είναι μια θρησκευτική και πολιτιστική γιορτή που γιορτάζεται από δισεκατομμύρια χριστιανούς ή μη χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Αν και η Εκκλησία δεν θεωρεί τα Χριστούγεννα μία από τις σημαντικότερες χριστιανικές γιορτές, τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής. Σημαντικό έθιμο στις γιορτές των Χριστουγέννων είναι η ανταλλαγή δώρων. Ιδιαίτερα για τα παιδιά, η εποχή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι αυτή κατά την οποία λαμβάνουν σημαντικό αριθμό δώρων από τους γονείς και συγγενείς τους.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι γεμάτη χαρά, εορταστικές διακοσμήσεις και ιδανική για να περνάμε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού με μία γιορτινή σύνθεση για το τραπέζι ή ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο φυτό. Μια πολύ καλή λύση να ομορφύνουμε το χώρο μας είναι τα χριστουγεννιάτικα φυτά που θα τα κρατήσουμε και μετά τις γιορτές. Υπάρχουν μερικά εντυπωσιακά φυτά αυτή την εποχή που μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε χώρο να δείχνει ζωντανός ενώ προσθέτουν χρώμα και ζωντάνια σε παράθυρα, τραπέζια, πόρτες ή στον κήπο.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τοποθετήστε στο χώρο σας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και διακοσμήστε το. Το να προσθέσεις λίγη φύση από την εξοχή στο σπίτι ή στο γραφείο σας κατά τη διάρκεια των εορτών είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσθέσεις ομορφιά και φρεσκάδα. Όμορφο και πλούσιο, ένα μικρό ή μεγαλύτερο διακοσμημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα ομορφύνει οποιοδήποτε δωμάτιο και θα γίνει το τέλειο δώρο! Στείλτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να γιορτάσετε τη μαγεία των εορτών και μπορείτε να εκπλήξετε τους φίλους και την οικογένειά σας! Στολισμένο με λουλούδια, ασημένια ή χρυσά στολίδια, γιορτινές μπάλες και άλλα διακοσμητικά, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα δημιουργούν έναν ευχάριστο δώρο για να στείλετε τις ευχές σας σε όλο τον κόσμο. 

Αλεξανδρινό φυτό

Γνωστό και ως ποϊνσέτια ή «αστέρι της Βηθλεέμ», το αλεξανδρινό είναι ίσως το πιο δημοφιλές φυτό για τα Χριστούγεννα και κάθε Δεκέμβριο το συναντάμε παντού γύρω μας, στολισμένο σε σπίτια και καταστήματα. Είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται συνήθως κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων αλλά με την κατάλληλη φροντίδα μπορούμε να το διατηρήσουμε λαμπερό και όμορφο όλο το χρόνο. Είτε βρίσκεται φυτεμένο σε γλάστρα είτε είναι τοποθετημένο σε συνθέσεις το Αλεξανδρινό θα βοηθήσει στην γιορτινή διακόσμηση του χώρου σας. Αυτό το εορταστικό χριστουγεννιάτικο φυτό είναι ένα υπέροχο δώρο για φίλους, οικογένεια και συναδέλφους. Στείλτε ένα Αλεξανδρινό φυτό στους αγαπημένους σας σε όλο τον κόσμο για να ευχηθείτε Καλά Χριστούγεννα. Μπορείτε να βρείτε Αλεξανδρινά φυτά σε διάφορες αποχρώσεις, από λευκό και ροζ έως το παραδοσιακό έντονο κόκκινο για να ταιριάζει σε σχεδόν οποιοδήποτε χώρο. Ορισμένες ποικιλίες έχουν φύλλα με μοτίβα σε κόκκινο και λευκό, ροζ και λευκό, ή πράσινο και λευκό και ακόμη και έντονο πορτοκαλί.

Αμαρυλλίδα

Τα πανέμορφα άνθη της αμαρυλλίδας σε εντυπωσιακές αποχρώσεις του λευκού, του ροζ, του κίτρινου ή του πορτοκαλί δημιουργούν μία υπέροχη προσθήκη στη διακόσμηση των Χριστουγέννων. Οι αμαρυλλίδες λόγω του άνθους και του πλούσιου φυλλώματος είναι εντυπωσιακά φυτά ακόμη και όταν δεν είναι ανθισμένες. Είτε βρίσκεται φυτεμένη σε μία γλάστρα είτε τοποθετήσετε τα άνθη της σε βάζα ή σε διακοσμητικές πιατέλες μαζί με χριστουγεννιάτικες μπάλες δημιουργούν την απόλυτη γιορτινή σύνθεση για το σπίτι ή το γραφείο σας. Είναι το ιδανικό φυτό για να το στείλετε σε συνάδελφο, φίλο, μέλος της οικογένειας ή ως δώρο για τον οικοδεσπότη των Χριστουγέννων.

Σύνθεση για τραπέζι

Απολαύστε τα Χριστούγεννα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Τοποθετήστε πανέμορφες συνθέσεις με λουλούδια εποχής, πρασινάδα, κεριά και στολίδια στο σπίτι, το γραφείο ή στις οικογενειακές σας συγκεντρώσεις και φωτίστε οποιοδήποτε δωμάτιο! Χαρίστε μία γιορτινή σύνθεση στον οικοδεσπότη σας για τις γιορτές ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά και μοιράστε χαμόγελα χαράς. Επιλέξτε τις ιδιαίτερες αυτές συνθέσεις σε διαφορετικά είδη (μοντέρνο ή κλασικό) και χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο, λευκό και χρυσό και προσθέστε λίγο από το πνεύμα των εορτών σε κάθε χώρο. 

Χριστουγεννιάτικο Καλάθι Δώρου

Είτε ως οικοδεσπότης είτε ως επισκέπτης, η αγορά καλαθιών με χριστουγεννιάτικα προϊόντα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιράσετε χαμόγελα στους αγαπημένους σας. Επιλέξτε συνθέσεις σε καλάθι που περιέχουν σοκολάτες, μπισκότα, φρούτα, κρασιά, καραμέλες και περισσότερες λιχουδιές και σίγουρα θα κάνετε την ξεχωριστή αυτή ημέρα ακόμα πιο ευχάριστη. Τα γιορτινά καλάθια δώρου αποτελούν την τέλεια επιλογή δώρου για φίλους, οικογένεια και συναδέλφους καθώς με σχέδια που κυμαίνονται από απλό και ρουστίκ έως μοντέρνο και κομψό, είναι το τέλειο δώρο για κάθε στυλ.

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια 

Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι ιδανικά για να τα κρεμάσετε την μπροστινή πόρτα του σπιτιού ή του γραφείου σας καθώς και για τις πόρτες των αγαπημένων σας. Μπορούν επίσης να διακοσμήσουν όμορφα και το γιορτινό τραπέζι που θα υποδεχθεί τους αγαπημένους σας. Ένα μία όμορφη επιλογή δώρου για να ζεστάνετε τις καρδιές και τα σπίτια των ανθρώπων που αγαπάτε. Τοποθετήστε στους τοίχους, στις πόρτες και στα τραπέζια φρέσκα χριστουγεννιάτικα στεφάνια και γιρλάντες και ολοκληρώστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου σας. Βρείτε στα ανθοπωλεία σε όλο τον κόσμο μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα, παραδοσιακά, κομψά ή πιο απλά χριστουγεννιάτικα στεφάνια που θα ταιριάξει σε κάθε στυλ.

Γκι

Το γκι είναι ένα  φυτό, εξαιρετικής ομορφιάς που συμβολίζει την καλή τύχη και κατά την εποχή του Μεσαίωνα συνδέονταν με την προστασία από μάγισσες και δαίμονες. Στον δυτικό κόσμο το γκι συνδέθηκε με τα Χριστούγεννα ως διακόσμηση κάτω από την οποία όταν βρεθούν δύο ερωτευμένοι πρέπει να φιληθούν ώστε να είναι για πάντα μαζί. Το επιλέγουμε για να στολίσουμε τα σπίτια μας τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και να μεταδώσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της αγάπης και της ειρήνης. Παραδοσιακά κρεμιέται κάτω από τις πόρτες ή κοντά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ώστε να χαρίσει στο σπίτι σας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα. Τα κλαδιά του στολίζουν όμορφα τις διακοσμητικές πιατέλες του τραπεζιού μας τις γιορτινές ημέρες. Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το γκι είναι στις γιορτινές γιρλάντες γύρω από τα παράθυρα, στα κάγκελα μαζί με κουκουνάρια, χριστουγεννιάτικα φώτα και αποξηραμένα φρούτα.

Χριστουγεννιάτικα λουλούδια

Στείλτε τις ευχές σας τις ημέρες των Χριστουγέννων με φρέσκα λουλούδια εποχής. Βρείτε online χριστουγεννιάτικες συνθέσεις και μπουκέτα σε γιορτινές κόκκινες, λευκές, χρυσές και πράσινες αποχρώσεις. Επιλέξτε κλασικά τριαντάφυλλα και λίλιουμ ή περισσότερα εποχιακά λουλούδια όπως υπέρικουμ, χρυσάνθεμα και κουκουνάρια που βρίσκονται όμορφα τοποθετημένα σε διάφορες γιορτινές και στολισμένες βάσεις όπως κούπες, κασπώ και καλάθια δημιουργώντας εντυπωσιακά δώρα.

Χριστουγεννιάτικα φυτά

Είτε σκοπεύετε να στείλετε χριστουγεννιάτικα φυτά ως δώρο είτε να τα χρησιμοποιήσετε ως χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το σπίτι σας, η αγορά χριστουγεννιάτικων φυτών είναι βέβαιο ότι θα προσθέσει χαρά και φρεσκάδα σε οποιοδήποτε σπίτι. Ο καιρός έξω μπορεί να είναι κρύος κατά τη διάρκεια των γιορτών αλλά μπορείτε να μείνετε ζεστοί με τα γιορτινά φυτά που θα προσθέτουν χρώμα και άρωμα στο σπίτι σας. Η επιλογή ενός φυτού όπως είναι το Αλεξανδρινό, η Ορχιδέα, η Αμαρυλλίδα, η Καλαγχόη ή μία σύνθεση με κάκτους είναι ένα δώρο που με την κατάλληλη φροντίδα μπορεί να διαρκέσει για μήνες ή και χρόνια ακόμη.

Σημείωση: Ορισμένα από τα φυτά μπορεί να είναι δηλητηριώδη για τα κατοικίδια ζώα και τα παιδιά, οπότε κρατήστε τα μακριά από αυτά!

Τα λουλούδια και τα φυτά είναι ένα αγαπημένο δώρο για να στείλετε την περίοδο των Χριστουγέννων. Στείλτε τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με όμορφα δώρα από το anthemionflowers.com. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας αρκετές μέρες πριν την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά και για αγορές της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αυθημερόν παράδοση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.