ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Λουλούδια και ζώδια

Ποιά είναι τα λουλούδια ανάλογα το κάθε ζώδιο;

Η αστρολογία βοηθάει στην κατανόηση και την ερμηνεία των φαινομενικών θέσεων των ουράνιων σωμάτων. Πολλοί από όσους ασχολούνται με την αστρολογία πιστεύουν ότι οι θέσεις ορισμένων ουράνιων σωμάτων είτε επηρεάζουν είτε σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ανθρώπων, τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή τους, ακόμη και τα φυσικά χαρακτηριστικά.

Η αστρολογία είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα. Αφήνοντας τις αντιπαραθέσεις στην άκρη, έχει αποδειχθεί ότι αρκετοί είναι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που ακολουθούν την Αστρολογία στην καθημερινή τους ζωή. 

Γνωρίζατε ότι το ζώδιό σας συνδέεται με ένα ιδιαίτερο λουλούδι; Αν είστε από αυτούς που είστε λάτρης της αστρολογίας και του ωροσκοπίου τότε είναι πιθανό να σας ενδιαφέρει να μάθετε για τα λουλούδια του ζωδιακού κύκλου. 

Διαβάζοντας τα παρακάτω μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός, ενημερωτικός και χρήσιμος τρόπος για να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας ανάλογα το μήνα γέννησης. 

Ποια λουλούδια σας ταιριάζουν με βάση το ζώδιό σας;

Κάθε ζώδιο σχετίζεται με πολλά λουλούδια, αλλά το καθένα έχει επίσης ένα συγκεκριμένο λουλούδι που αντιπροσωπεύει την ενέργειά του.

Βρείτε παρακάτω έναν οδηγό για το ποιο λουλούδι αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου

Λουλούδι: Παπαρούνα

Φυτό: Ζέβρα φυτό (Zebra plant)

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου οπότε όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό είναι ισχυρογνώμονες, ισχυροί και αποφασισμένοι να ξεπερνούν κάθε πρόκληση. Οι Κριοί χαρακτηρίζονται για την βιασύνη και τον παρορμητισμό τους, και δεν αντέχουν τη στασιμότητα.  Η αισιοδοξία του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους. Οι Κριοί θα σας λέει πάντα τι σκέφτονται, με μια ειλικρίνεια που μπορεί περιστασιακά να χαρακτηρίζεται και ως αγένεια. Αλλά ακόμα κι αν ένας Κριός φαίνεται υπερβολικά σκληρός αυτό συμβαίνει μόνο επειδή οι Κριοί εκτιμούν την ειλικρίνεια πάνω από όλα. 

Στείλτε κόκκινα λουλούδια σε έναν Κριό

Η κόκκινη παπαρούνα που συμβολίζει την υπερηφάνεια και την δύναμη είναι το λουλούδι που ταιριάζει απόλυτα στο πνεύμα και στο πάθος ενός Κριού. 

Άλλα λουλούδια που αντιπροσωπεύουν τον Κριό είναι: γαϊδουράγκαθο, τουλίπα, γεράνια, λυκίσκος

ΤΑΥΡΟΣ: 20 Απριλίου -  20 Μαΐου

Λουλούδι: Κρίνο

Φυτό: Φυλλόδεντρο (Leaf Philodendron)

Οι Ταύροι αγαπούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και τους αρέσει να τα μοιράζονται με άλλους ανθρώπους. Προσγειωμένο στη γη, αυτό το παθιασμένο ζώδιο αναζητά την ασφάλεια, την άνεση και την ευχαρίστηση, να τη δίνουν και να τη λαμβάνουν. Οι Ταύροι χρειάζονται πάντα πολύ χρόνο για να προσαρμοστούν σε μια σχέση, μια δουλειά και ένα περιβάλλον, και δεν θα αλλάξουν εύκολα αν δεν αναγκαστούν μετά την προσαρμογή αυτή. Έξυπνος, φιλόδοξος και αξιόπιστος, ο Ταύρος είναι ένας καταπληκτικός φίλος, συνάδελφος και συνεργάτης. 

Αποστολή φρέσκα λουλούδια στον Ταύρο

Το κύριο χαρακτηριστικό των γεννημένων κάτω από το ζώδιο του Ταύρου είναι το πείσμα τους, αλλά είναι επίσης γνωστοί για το ότι είναι αισθησιακοί και ευαίσθητοι. Για το λόγο αυτό, το κρίνο, με το ευωδιαστό άρωμα, που αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα και την αγνότητα, είναι μια τέλεια επιλογή που θα ικανοποιήσει τις αισθήσεις του Ταύρους.

Περισσότερα λουλούδια για τους Ταύρους είναι: Μαργαρίτες, βιολέτες, τριαντάφυλλα, μολόχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: 21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

Λουλούδι: Τριαντάφυλλο

Φυτό: Αγγλικός Κισσός (English Ivy)

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την διπλής όψης προσωπικότητά τους, είναι βαθιά εκφραστικοί και εσωστρεφείς. Συχνά υπερέχουν σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα και είναι γνωστοί για τη δημιουργική τους φύση και τη μεγάλη φαντασία τους. Ενεργητικοί και αισιόδοξοι οι Δίδυμοι είναι ο χαμαιλέοντας του ζωδιακού κύκλου. 

Αυθημερόν παράδοση τα καλύτερα λουλούδια για έναν Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι είναι κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και έχουν ένα φυσικό χάρισμα και γοητεία, οπότε εκπλήξτε τους με ένα τριαντάφυλλο, που ανάλογα με το χρώμα του ταιριάζουν απόλυτα με τις πολυδιάστατες πλευρές αυτού του ζωδίου.

Άλλα κατάλληλα λουλούδια για τους Διδύμους είναι τα δελφίνιουμ, οι πασχαλιές, οι νεραγκούλες και η ίριδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Λουλούδι: Λευκό τριαντάφυλλο

Φυτό: Τυχερό μπαμπού (Lucky Bamboo)

Ο Καρκίνος έχει κυβερνήτη την Σελήνη οπότε καθοδηγείται από τα συναισθήματα και την καρδιά του, και γι' αυτό δύσκολα προσαρμόζεται στη σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Ακριβώς όπως το αστρολογικό τους σύμβολο του καβουριού που έχει σκληρό κέλυφος αλλά μαλακή εσωτερική καρδιά, οι Καρκίνοι γνωρίζουν αρκετά καλά πώς να προστατευτούν. Δεδομένου ότι ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και προστατευτικοί με αυτούς που αγαπούν. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου είναι καλοσυνάτοι και ευαίσθητοι και δίνουν μεγάλη σημασία στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού τους. 

Λευκά λουλούδια για τον συναισθηματικό Καρκίνο

Τα λευκά τριαντάφυλλα, και όσα λουλούδια ανθίζουν την νύχτα ή στο νερό έχουν μία θέση στην καρδιά ενός Καρκίνου.  

Περισσότερα λουλούδια για το ζώδιο του Καρκίνου είναι: γιασεμί, νούφαρα, λωτός, λουίζα, μανόλιες.

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Λουλούδι: Ηλιοτρόπιο

Φυτό: Αμαρυλλίδα (Amaryllis)

Δεδομένου ότι ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, οι Λέοντες είναι μεγαλόψυχοι, ενθουσιώδεις, με αυτοπεποίθηση και γενναιόδωροι. Με την έμφυτη ηγεσία, τους αρέσει πάντα να διοικούν τους άλλους και έχουν ισχυρή οργανωτική ικανότητα, επιτρέποντας τους να πετύχουν πολλά. Ωστόσο, η υπερβολική αυτοπεποίθηση τους κάνει αλαζόνες. Επιπλέον, οι Λέοντες είναι πεισματάρηδες και συχνά αντιδρούν υπερβολικά. Οι γεννημένοι κάτω από το ζώδιο του Λέοντα αγαπούν τη διασκέδαση και είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί ή αγαπούν δημιουργικά πράγματα όπως ο χορός, η μουσική ή η τέχνη. 

Αυθημερόν αποστολή Φωτεινά λουλούδια σε έναν Λέοντα

Ένα μπουκέτο με φωτεινά και χαρούμενα ηλιοτρόπια ταιριάζει απόλυτα στους Λέοντες και στην έντονη προσωπικότητά τους και σίγουρα θα τον ενθουσιάσει. 

Άλλα λουλούδια που θα εντυπωσιάσουν τους Λέοντες είναι: κατιφές, νάρκισσος, ντάλια, γλαδιόλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Λουλούδι: Χρυσάνθεμο

Φυτό: Μπανανιά (Banana Plant)

Οι Παρθένοι είναι διανοητικοί και σχολαστικοί, έχουν έντονο κριτικό πνεύμα και μισούν πολύ την υποκρισία. Λόγω της ιδιαίτερης ικανότητάς τους να σχολιάζουν, τους αρέσει να αναλύουν και να επικρίνουν τα πράγματα. Είναι αφοσιωμένοι σε οτιδήποτε κάνουν, είναι περίεργοι και έχουν έντονη δίψα για γνώση. 

Οι Παρθένοι είναι πρακτικοί, προσεκτικοί, αναλυτικοί, λογικοί, και τους αρέσει όλα να είναι τακτοποιημένα και οργανωμένα. Αγαπούν να βοηθούν τους ανθρώπους και συχνά χρησιμοποιούν τις οργανωτικές τους ικανότητες για να βοηθήσουν όσους έχουν δυσκολίες. Οι άνθρωποι πηγαίνουν συχνά στους Παρθένους για καθοδήγηση και θεραπεία.

Αγοράστε ανθεκτικά λουλούδια για έναν Παρθένο

Το χρυσάνθεμο είναι το ιδανικό λουλούδι για τους Παρθένους καθώς αυτά τα λουλούδια ανθίζουν το φθινόπωρο, καθιστώντας τα ανθεκτικά για τους κρύους μήνες όπως ανθεκτικοί είναι και όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο της Παρθένου.

Άλλα αντιπροσωπευτικά λουλούδια της Παρθένου είναι: Αστεράκια, χαμομήλι, άνθη κερασιάς, αγριολούλουδα.

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Λουλούδι: Ορχιδέα

Φυτό: Σενέκιο (String of Pearls)

Ευφυείς, ευγενικοί και πάντα πρόθυμοι να βάλουν τους άλλους πριν από τον εαυτό τους, οι Ζυγοί εκτιμούν την αρμονία σε όλες τις μορφές. Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, ο Ζυγός λατρεύει την κλασική ομορφιά και του αρέσει να περιβάλλετε με όμορφα πράγματα. Το μυαλό των Ζυγών είναι ακριβώς όπως η ζυγαριά που κινείται μεταξύ του σωστού και του λάθους, επιδιώκουν πάντα την ισορροπία, ζητούν δικαιοσύνη για όλα και αντιτίθενται σθεναρά στην αδικία. 

Κομψά λουλούδια για έναν Ζυγό

Αγαπημένο τους λουλούδι είναι η ορχιδέα που αντιπροσωπεύει την σπάνια ομορφιά και την θηλυκότητα και ταιριάζει με την κομψή φύση ενός Ζυγού. 

Περισσότερα λουλούδια κατάλληλα για δώρο γενεθλίων του Ζυγού είναι: Ορτανσία, ροζ τριαντάφυλλο, γαρδένια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Λουλούδι: Παιώνια

Φυτό: Σανσεβιέρια (Snake Plant)

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας που είναι υπεύθυνος για τον Κάτω κόσμο, οπότε οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις, σκληροί και πονηροί. Οι άνθρωποι συχνά εντυπωσιάζονται από τον ακραίο και επιθετικό χαρακτήρα ενός Σκορπιού. Δεν αποκαλύπτουν εύκολα τα προσωπικά τους θέματα και τις εσωτερικές τους σκέψεις σε άλλους. Λόγω της επιρροής του Πλούτωνα, είναι σκληροί και πρέπει να αποφύγετε να τους προσβάλλετε καθώς θα σας εκδικηθούν όταν έρθει η μέρα. 

Παθιασμένοι, ανεξάρτητοι και χωρίς φόβο, αγαπούν τις συζητήσεις, δεν φοβούνται τη διαμάχη και δεν υποχωρούν από μια συζήτηση. Μισούν επίσης τους ανθρώπους που δεν είναι γνήσιοι και έχουν να κάνουν με το αυθεντικό - ακόμα κι αν το αυθεντικό δεν είναι όμορφο. Μόλις όμως καταφέρετε να κερδίσετε έναν Σκορπιό θα ανακαλύψετε ένα πιστό, αγαπημένο άτομο του οποίου το πάθος δεν έχει όρια. Ένας Σκορπιός θα είναι ο πιο πιστός σας φίλος, ο πιο αφοσιωμένος υπάλληλος - και ο χειρότερος εχθρός σας, αν το επιθυμούν.

Φλογερά λουλούδια για έναν Σκορπιό

Οι κατακόκκινες παιώνιες μαζί με τα βελούδινα σκούρα κόκκινα τριαντάφυλλα συμβολίζουν την φλογερή αγάπη και το πάθος που ταιριάζουν απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία ενός Σκορπιού. 

Περισσότερες επιλογές λουλουδιών για τον Σκορπιό είναι: Ιβίσκος, γεράνια, ανεμώνες, διάφοροι κάκτοι, πασιφλόρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Λουλούδι: Γαρύφαλλο

Φυτό: Αλοκάσια (Alocasia)

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη είναι ο Δίας, οπότε οι Τοξότες είναι αισιόδοξοι, ειλικρινείς και ενθουσιώδεις και αγαπούν τις προκλήσεις. Ωστόσο, τείνουν να είναι ορμητικοί και απερίσκεπτοι. 

Η εσωτερική τους κινητήρια δύναμη είναι να ξεπεράσουν το όριο, να εξερευνήσουν το μέλλον, να αναζητήσουν τη φιλοσοφία και τη σοφία και να επιλέξουν την πίστη της ζωής. Η πραγματική πηγή της αισιοδοξίας τους έγκειται στο ότι είναι ενθουσιώδεις και πιστοί στη ζωή.

Γνωστοί ως "φυσικοί Μποέμ", οι Τοξότες έχουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων στη ζωή, επιτρέποντας τους να παραμείνουν για πάντα νέοι. Τους αρέσει να ταξιδεύουν μακριά για να βιώσουν τους εξωτικούς ξένους πολιτισμούς και τους διαφορετικούς τρόπους ζωής. Ο Τοξότης λατρεύει επίσης να εξερευνά τις εσωτερικές λειτουργίες του μυαλού τους και να ανοίγει τους ορίζοντές του μέσα από ένα καλό βιβλίο ή ταινία.

Ο Τοξότης είναι ανοιχτόκαρδος, γενναιόδωρος και μεγαλόψυχος, και ειλικρινής. Μπορείτε να εμπιστευτείτε έναν Τοξότη, καθώς σε αντίθεση με άλλα ζώδια, δεν θα αποκαλύψουν μυστικά! 

Φρέσκα λουλούδια για τον ταξιδιάρη Τοξότη

Το γαρύφαλλο συμβολίζει την αγάπη, την καλή τύχη (το λευκό), την φύση και τη δίψα για την περιπέτεια, ταιριάζει απόλυτα με το αγαπητό και δημοφιλή Τοξότη. 

Εκτός από το γαρύφαλλο άλλα αγαπημένα λουλούδια του Τοξότη είναι: Κρόκος, παιώνιες, βατόμουρα, εξωτικά άνθη, πριμούλες.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Λουλούδι: Πανσές

Φυτό: Νεφρίτης (Jade Plant)

Από τα 12 ζώδια, οι Αιγόκεροι είναι οι πιο προσεκτικοί και προσγειωμένοι για τα πάντα. Γεννημένοι κάτω από την επίδραση του κυρίαρχου πλανήτη Κρόνου, οι Αιγόκεροι ως σοβαροί και συντηρητικοί αισθάνονται ότι επιβαρύνονται από πολλές ευθύνες. Εξαιτίας αυτού, οι άλλοι πάντα δυσκολεύονται να μάθουν τις εσωτερικές τους σκέψεις. 

Οι Αιγόκεροι αγαπούν τη σκέψη και είναι οι πραγματικοί σοφοί άνθρωποι επειδή χρησιμοποιούν τη σοφία μόνο όπου και όταν χρειάζεται. Εξάλλου, είναι διορατικοί και ώριμοι, και όπως τα εκλεκτά κρασιά, ένας Αιγόκερως φαίνεται ότι θα γίνει καλύτερος και σοφότερος μεγαλώνοντας. 

Έξυπνα, εργατικά και υπό τον πλήρη έλεγχο του πεπρωμένου τους, όσοι βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πάρουν πάντα αυτό που έχουν αποφασίσει, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή με σκληρή δουλειά. Οι Αιγόκεροι αγαπούν την τάξη και τους αυστηρούς κανόνες, τις ιεραρχίες και ακολουθούν πρόγραμμα για να πετύχουν τον σκοπό τους. 

Εκπλήξτε έναν Αιγόκερω με όμορφα λουλούδια

Οι πανσέδες είναι συνήθως το πρώτο λουλούδι που εμφανίζεται τη νέα χρονιά, καθιστώντας αυτό το λουλούδι το ιδανικό λουλούδι που αντιπροσωπεύει όσους ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω. 

Άλλα παραδοσιακά λουλούδια για τον Αιγόκερω είναι: Κισσός, καμέλια, αμάραντος, αλεξανδρινό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Λουλούδι: Πουλί του παραδείσου

Φυτό: Ζάμια (ZZ Plant)

Καθώς το ζώδιο του Υδροχόου ανήκει στο στοιχείο του Αέρα, οι Υδροχόοι βλέπουν τον κόσμο ως ένα μέρος γεμάτο δυνατότητες και έχουν την ανάγκη να είναι αυθόρμητοι, να ακολουθούν τη στιγμή και να τη ζουν στο έπακρο σε μια προσπάθεια να μην χάνουν χρόνο. Οραματιστής και έτοιμος για αλλαγές, ένας Υδροχόος είναι γνωστός στοχαστής και κάποιος που θα ταρακουνήσει τον κόσμο αν βρει ακριβώς το σωστό μέρος όπου αισθάνεται ότι ανήκει.

Γενικά, οι Υδροχόοι διαθέτουν ερευνητικό πνεύμα, τους αρέσουν τα καινούργια πράγματα και είναι πρόθυμοι να δεχτούν νέες ανακαλύψεις. Επίσης, έχουν καλή παρατηρητικότητα, ικανότητα συλλογισμού και έντονη δίψα για γνώση, Είναι αντικειμενικοί, ήρεμοι, λογικοί και έχουν ισχυρές αξίες, και συνήθως γίνονται φιλόσοφοι, επιστήμονες και ερευνητές ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Οι πιο σημαντικοί χαρακτήρες των Υδροχόων είναι η καινοτομία και ο ατομικισμός. Τείνουν να έχουν μια συγκεκριμένη στάση ζωής ακολουθώντας έναν μοναδικό τρόπο ζωής. 

Αγοράστε ξεχωριστά και ιδιαίτερα λουλούδια για τον Υδροχόο

Η στερλίτσια ή το πουλί του παραδείσου ταιριάζει υπέροχα με τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Εντυπωσιακά όμορφο, ιδιαίτερο και ξεχωριστό μοιάζει καταπληκτικά με τον εκκεντρικό χαρακτήρα ενός Υδροχόου. 

Άλλα λουλούδια που σχετίζονται με τον Υδροχόο είναι: ορχιδέα, ανθούρια, αμυγδαλιά, άνθη λεμονιάς, γλαδιόλα.

ΙΧΘΕΙΣ: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Λουλούδι: Νούφαρο

Φυτό: Γιασεμί (Jasmine)

Η μεγαλύτερη δύναμη των Ιχθύων είναι ότι είναι καλόκαρδοι, εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να θυσιάσουν τον εαυτό τους για τους άλλους. Καθώς δεν έχουν καθόλου αυτοπεποίθηση τους αρέσει να καθοδηγούνται παρά να παίρνουν μια απόφαση μόνοι τους. Επειδή φοβούνται μην πληγωθούν, εγκαταλειφθούν ή προκαλέσουν κακό και δυστυχία στους άλλους, επιλέγουν να μην ζητήσουν βοήθεια και να τα κάνουν όλα μόνοι τους.

Οι Ιχθύες λατρεύουν να ονειρεύονται και μερικές φορές δεν μπορούν να διακρίνουν την πραγματικότητα από τη φαντασία.

Τα ζώδια των Ιχθύων είναι ευαίσθητα και τα πάνε καλά σε μικρές ομάδες ανθρώπων. Δημιουργικοί, αγαπούν να περνούν χρόνο διαβάζοντας, εξερευνώντας ή δημιουργώντας τέχνη ή μουσική και κατανοώντας τα συναισθήματά τους μέσω της τέχνης. Εν κατακλείδι, οι άνθρωποι των Ιχθύων είναι συναισθηματικοί, πιστοί στους φίλους, καλοπροαίρετοι, καλόκαρδοι, σοβαροί και μονότονοι απέναντι στην αγάπη, και φοβούνται τη μοναξιά. 

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να φαίνονται ήσυχοι, αλλά είναι απίστευτα δυνατοί και έχουν πολύ ισχυρή αίσθηση του σωστού και του λάθους. 

Παράδοση Λουλούδια για τον ονειροπόλο Ιχθύ

Τα νούφαρα συμβολίζουν την καλή τύχη, την ηρεμία, την ειρήνη και την αλήθεια και είναι τα ιδανικά λουλούδια για το καλλιτεχνικό και ιδιότροπο ζώδιο του Ιχθύ.

Άλλα αγαπημένα λουλούδια που σχετίζονται με τους Ιχθύς είναι: Παπαρούνες, αλστρομέριες, νάρκισσος, νυχτολούλουδο, ίριδες.

Μελετήστε τα λουλούδια των γενεθλίων και τα χαρακτηριστικά του ζωδιακού κύκλου και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το τέλειο λουλούδι που θα εντυπωσιάσει τους αγαπημένους σας. Τώρα που γνωρίζετε ποια λουλούδια αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο, είναι εύκολο να επιλέξετε το ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σας παραλήπτη που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του. 

Κάντε τις παραγγελίες σας στο ανθοπωλείο μας για αυθημερόν ή επόμενη ημέρα αποστολή ενός μπουκέτου ή μίας σύνθεσης με φρέσκα και αγαπημένα λουλούδια και εμείς θα φροντίσουμε να σταλούν σε όποια περιοχή της Ελλάδας επιθυμείτε.