Γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο!

Μπορεί οι πραγματικά ερωτευμένοι να γιορτάζουν κάθε μέρα, αλλά υπάρχει και μια μέρα του χρόνου που γιορτάζουν και επίσημα. Είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Είναι η μέρα που κάθε ( ή σχεδόν κάθε) άντρας θα χαρίσει στο ταίρι του ένα δωράκι, ένα μπουκέτο λουλούδια , λίγα σοκολατάκια…..

Αλλά και οι γυναίκες  εκφράζουν την αγάπη τους προσφέροντας κάποιο δώρο στον αγαπημένο τους.

Σχεδόν όλοι τιμούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα καταστήματα είναι ντυμένα γιορτινά με  τις κόκκινες καρδιές και τα τριαντάφυλλα να πρωταγωνιστούν στη διακόσμηση της ημέρας. Η διάθεσή μας είναι χαλαρή και γιορτινή ενώ οι πολύ ερωτευμένοι και ρομαντικοί αλλάζουν ακόμα και τη διακόσμηση του σπιτιού τους για να υποδεχθούν το ταίρι τους και να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων.

Για τη δημιουργία μιας ρομαντικής γιορτινής ατμόσφαιρας τα βασικά συστατικά είναι:

αγάπη & ρομαντική διάθεση

λουλούδια  κάθε είδους σε κόκκινη απόχρωση ή σε αποχρώσεις κόκκινου και λευκού, ροδοπέταλα

φρούτα, όπως φράουλες

σοκολατάκια, ιδανικά σε σχήμα καρδιάς

ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και κολωνάτα ποτήρια

Τα  σημεία του σπιτιού σας που μπορείτε να προσδώσετε  γιορτινές νότες ρομαντισμού είναι το τραπέζι σας και το σαλόνι, το μπάνιο και φυσικά η κρεβατοκάμαρα.

Για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε κάτι ακόμα πιο ρομαντικό αναζητήσαμε υπέροχες γιορτινές ιδέες διακόσμησης και σας τις προτείνουμε.

Διακοσμήστε το τραπέζι σας στα κόκκινα. Τοποθετήστε τη λέξη LOVE και δίπλα κόκκινα λουλούδια σε διάφανο βάζο γεμισμένο με κόκκινες πέτρες και καρδούλες.

Υποδεχτείτε τον αγαπημένο σας με δύο ποτήρια κρασί  ή σαμπάνια, δύο τριαντάφυλλα και σοκολατάκια.

Προτιμήστε τουλίπες για να γιορτάσετε την ημέρα. Κόκκινες και λευκές τουλίπες σε βάζο με κόκκινο και λευκό πουά σχέδια. Μια διακόσμηση με ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση

anthemionflowers τουλίπες

Πολύ ρομαντική διάθεση μπορεί να δημιουργήσετε επιλέγοντας να στολίσετε το τραπέζι σας με κόκκινα ροδοπέταλα και ρεσώ.

Ένα στεφάνι με τη λέξη love και διακοσμημένο με υπέρικουμ και τριαντάφυλλα μπορεί να τοποθετηθεί παντού, ακόμα και στους τοίχους, στην πόρτα σας  ή σε καθρέπτη.

Αλλά και μια καρδιά από τριαντάφυλλα μπορεί να διακοσμεί την πόρτα σας.

Δημιουργήστε μια ρομαντική καρδιά με ροδοπέταλα.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη ή αφήστε τον ειδικό να δημιουργήσει για εσάς μοναδικούς συνδυασμούς λουλουδιών. Πρωτοτυπήστε συνδυάζοντας τα κλασικά κόκκινα τριαντάφυλλα με ροζ ή φούξια οριεντάλ. Αν αναζητάτε μια ακόμη πιο ιδιαίτερη σύνθεση μπορείτε να αντικαταστήστε τα τριαντάφυλλα  με  τουλίπες .

Ότι συνδυασμό λουλουδιών  ή γιορτινή σύνθεση  και αν αναζητάτε μπορούμε να   την δημιουργήσουμε. Καλέστε μας στο 2105313623 ή δείτε την συλλογή μας στην κατηγορία για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Ακόμη μπορείτε να αποστολη λουλουδιων από το online ανθοπωλείο μας με αυθημερών παράδοση και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.