ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ)

Αποστολή λουλουδιών σε Βόλο - Κω

Άγιος Νικόλαος 6 Δεκεμβρίου

Ο Άγιος Νικόλαος είναι ο προστάτης των ναυτικών, του Πολεμικού και του Εμπορικού Ναυτικού. Είναι ο πολιούχος Άγιος της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου, του Γαλαξιδίου, της Κοζάνης, της Κω, του Πολύγυρου, της Σητείας και της Σύρου.

Ο Άγιος Νικόλαος, εκτός από τους ναυτικούς είναι προστάτης των παιδιών, των απασχολουμένων στα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, των ενεχυροδανειστών, των φαρμακοποιών, των βαρελοποιών και των εμπόρων.

Στην δυτική παράδοση ο Άγιος Νικόλαος (Santa Claus) συνηθίζει να φέρνει τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά, όπως στην δική μας παράδοση, ο Άγιος Βασίλης.

Μην ξεχάσετε αυτούς που γιορτάζουν την ημέρα του ονόματος τους, τον Νικόλαο και την Νικολέτα. Ένα καλάθι με φρούτα και γλυκά, μία σύνθεση με λουλούδια, φυτά και κρασιά ή ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια είναι το καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε τις παραγγελίες σας online και μοιράστε χαμόγελα ευτυχίας.

Κως - ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ

Η Κως βρίσκεται στο κέντρο των Δωδεκανήσων και πολύ κοντά στις ακτές της Τουρκίας. Έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα σχεδόν τα γειτονικά νησιά και μπορεί ο κάθε επισκέπτης να απολαύσει τις ομορφιές που το καθένα μπορεί να προσφέρει. Είναι ιδανικό ορμητήριο για μικρές αποδράσεις στα περισσότερα Δωδεκάνησα, είτε με σκάφος, πλοία για μικρές κρουαζιέρες ή ακόμη και με τα πλοία της γραμμής.

Η μακρά κατοχή της Κω από ξένους κατακτητές έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα και την πολιτιστική παιδεία των κατοίκων της. Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της Κω στον τομέα του τουρισμού σε συνάρτηση με την συναναστροφή των κατοίκων με αυτούς εμπλουτίζουν τον τοπικό πολιτισμό με ξένες επιρροές.

Η μουσική και ο χορός είναι οι κύριες δράσεις των κατοίκων και συνδέονται με την παράδοση, την ορθόδοξη πίστη και τις εποχές της καλλιέργειας και της συγκομιδής των προϊόντων. Τελευταία αναπτύσσονται οι τέχνες της ζωγραφικής, του θεάτρου, της κεραμοποιίας πνευστών μουσικών οργάνων.

Η Κως αποκαλείται το νησί του ποδηλάτου. Το επίπεδο έδαφος του νησιού κάνει το ποδήλατο ένα εύκολο μέσο μετακίνησης αλλά και για άθληση και ψυχαγωγία

Πέρα από την πανέμορφη πρωτεύουσα της Κω, υπάρχουν πολλές ορεινές, με θέα τη φύση και την θάλασσα, με πανοραμική άποψη του νησιού της Κω περιοχές που μπορείτε να απολαύσετε.

ΒΟΛΟΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Ο Βόλος είναι μία πόλη που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις καθώς και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας. Είναι μία φιλόξενη και γοητευτική πόλη που απλώνεται στα πόδια του Πηλίου. 

Ανακαλύψτε τις ομορφιές του ξεκινώντας από μία επίσκεψη στα διάσημα τσιπουράδικα. Παραδοσιακά και γραφικά θα τα βρείτε σε κάθε γειτονιά του Βόλου.

Η παραλία του Βόλου είναι μία από τις πιο ωραίες βόλτες στην Ελλάδα. Σημείο συνάντησης για όλους τους Βολιώτες και επισκέπτες.

Οι πεζόδρομοι του κέντρου του Βόλου σας περιμένουν για καφέ, ποτό, φαγητό, κοκτέιλ και δυνατές μουσικές. Εκεί συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος της νυχτερινής ζωής με πρωταγωνιστές τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελούν το ζωντανό κύτταρο της πόλης.