T: 2105313623
2105313489
2105909789
E: [email protected]

Συχνές Ερωτήσεις

Αν έχετε κάποιο ερώτημα ή απορία σχετικά με τη παραγγελίας σας, με κάποιο προϊόν μας, ή με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας στα εξής τηλέφωνα: +30 210 5313623, +30 210 5383489, +30 210 5909789 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Σάββατο, 09:00-21:00 και Κυριακή: 10:00-20:00.

Προϊόντα

Τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, και επομένως ορισμένες ποικιλίες δεν είναι πάντοτε διαθέσιμες, οπότε αντικαθίστανται με άλλα ανάλογης αξίας. Το ίδιο ισχύει και για τις βάσεις των συνθέσεων, περιτυλίγματα, κρασιά, ποτά, λούτρινα, μπαλόνια και γενικά για όλα τα προϊόντα μας. Οι συνθέσεις που κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας ενδέχεται να έχουν διαφορετική όψη με τις εικόνες που βλέπετε στο online κατάστημα. Ωστόσο, κάθε σύνθεση είναι έργο τέχνης, κατασκευάζεται ειδικά για εσάς και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να ταιριάζει με το χρώμα και το σχήμα που εμφανίζεται στην εικόνα.

Το Anthemionflowers.gr είναι ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά και το πιο γνωστό e-shop πανελλαδικά για να κάνετε την αποστολή λουλουδιών σας, καθώς συνεργάζεται με πάνω από 58.000 επιλεγμένα, συμβεβλημένα ανθοπωλεία σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 25 χρόνια, το Anthemionflowers.gr έχει αναγνωριστεί για την άριστη ποιότητα στα προϊόντα του και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών.

Το anthemionflowers.gr εγγυάται όμορφα φυτά και φρέσκιες συνθέσεις που θα διαρκέσουν τουλάχιστον επτά ημέρες και εφόσον ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την σωστή συντήρησή τους, οι οποίες αναγράφονται στο πίσω μέρος των καρτών του καταστήματος μας ή μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην ενότητα ‘’Τα πάντα για τα λουλούδια’’. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση των λουλουδιών και φυτών μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 48 ωρών (2 ημερών) από την παραλαβή τους και τα προϊόντα θα αντικατασταθούν χωρίς καμία δική σας χρέωση, αν και εφόσον έχετε τηρήσει τις οδηγίες συντήρησής τους.

Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται ωραία τοποθετημένα σε συμβατό με το χρώμα τους περιτύλιγμα και δεμένα με κορδέλα.

Φυσικά! Μπορείτε να ‘’δημιουργήσετε’’ μία σύνθεση ή ένα μπουκέτο που να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις σας. Η επιλογή των χρωμάτων, το στυλ, το είδος των λουλουδιών καθώς και η τιμή, είναι στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας δώρο. Εναλλακτικά, μπορείτε να μιλήσετε προσωπικά σε έναν από τους συνεργάτες μας, οι οποίοι θα χαρούν να συζητήσουν τις ακριβείς προτάσεις σας. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, οι έμπειροι ανθοδέτες μας θα δημιουργήσουν με αγάπη και θα παραδώσουν το δώρο σας με τη φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει.

Φυσικά και μπορείτε! Το μήνυμά σας θα το συμπληρώσετε σε ειδικό πεδίο κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας, θα γραφτεί πάνω σε λευκή κάρτα μέσα σε λευκό φάκελο και θα συνοδεύσει το δώρο σας. Αν επιλέξετε κάρτα ευχών από τα συνοδευτικά μας δώρα, τότε το μήνυμά σας θα γραφτεί στην κάρτα που έχετε επιλέξει.

Μπορείτε μαζί με τα λουλούδια σας, να στείλετε και κάποιο συνοδευτικό δώρο, όπως σοκολατάκια, τούρτα, κρασί, σαμπάνια, αρκουδάκια ή μπαλόνια. Επίσης το μπουκέτο σας μπορεί να συνοδεύεται και από κάποιο βάζο, στο οποίο θα τοποθετήσει ο παραλήπτης τα λουλούδια μόλις τα παραλάβει. Ή αν προτιμάτε το κάνουμε εμείς. Η διαθεσιμότητα και οι προτάσεις συνοδευτικών δώρων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα τη χώρα ή τον προορισμό.

Παραγγελία

Ακολουθήστε τα επόμενα απλά βήματα: Επιλέξτε τη χώρα στην οποία θέλετε να παραδοθούν τα λουλούδια σας . Επιλέξτε την ημερομηνία παράδοσης. Κάνετε σύνδεση στο λογαριασμό σας ή κάνετε εγγραφή ως νέος χρήστης. Επιλέξτε το δώρο σας από την επιλογή του προορισμού που εμφανίζονται. Πατήστε το κουμπί ‘’Αγορά’’ που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του προϊόντος. Στο επόμενο βήμα θα δείτε τα συνοδευτικά μας δώρα που κάνουν το δώρο σας ακόμη πιο ιδιαίτερο. Μετά πατήστε το κουμπί ‘’Συνέχεια στο Ταμείο’’ που βρίσκεται επάνω και δεξιά ή στα δεξιά αυτάκια της οθόνης σας. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του παραλήπτη και τα όλα τα λοιπά στοιχεία που ζητούνται. Πληκτρολογήστε το μήνυμα που επιθυμείτε. Επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής: πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Pay Pal, αντικαταβολή στο χώρο σας ή παραλαβή από το κατάστημά μας. Τσεκάρετε το κουτάκι εφόσον συμφωνείτε με τους όρους χρήσης. Τέλος πατήστε το κουμπί ‘’Ολοκλήρωση Παραγγελίας’’ και η παραγγελία σας θα παραδοθεί κανονικά στο χρόνο της.

Αν θέλετε να τροποποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνήστε μας από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και τουλάχιστον δύο ώρες πριν την παράδοση για την Ελλάδα και τουλάχιστον μία ημέρα πριν για το Εξωτερικό. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε e-mail: [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Αν χρειαστεί να ακυρώσετε την παραγγελία σας για λόγους που οφείλονται σε απρόβλεπτες περιστάσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, κατά τη διάρκεια των ωρών, ημερών λειτουργίας μας (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Σάββατο, 09:00-21:00 ) για να συζητήσουμε επί του θέματος. Πρέπει να έχετε τον αριθμό της παραγγελία σας εφόσον έχετε κάνει την παραγγελία ηλεκτρονικά, αλλιώς θα πρέπει να αναφέρεται ότι την έχετε κάνει τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (email ). Σε ότι αφορά στις παραγγελίες του εξωτερικού, ακολουθείται η ίδια διαδικασία αλλά λόγω των διαφόρων ζωνών της ώρας σε κάθε χώρα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακύρωση της παραγγελίας σας, αν δεν πάρουμε την κοινοποίηση σας τουλάχιστον 48 ώρες πριν από τη ζητούμενη ημερομηνία παράδοσης του δώρου σας.

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες να ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας, καλέστε μας στο 210 5313623 και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Εναλλακτικά μπορούμε να λάβουμε τη παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, αναζητάμε τρόπους να βελτιώνουμε συνεχώς τις online υπηρεσίες μας. Για αυτό, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας στέλνατε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε. Αν θέλετε στείλτε μας email στο [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας. Ακόμη μπορείτε να τραβήξτε screenshots που θα παρουσιάζουν το πρόβλημά σας ή να ανεβάσετε ένα αρχείο PDF ή άλλο, επιλέγοντας το κουτάκι ‘’Επισύναψη αρχείου’’. * Πώς θα τραβήξετε screenshot από το site μας: Πατήστε ταυτόχρονα 'Ctrl' και 'Print Screen' Αφήστε τα πλήκτρα και ανοίξτε ένα αρχείο word . Κάντε δεξί κλικ στο ποντίκι σας ή επιλέξτε το paste από το μενού bar στο επάνω μέρος της οθόνης σας Κάντε Paste Σώστε το αρχείο

Η αποστολή λουλουδιών για περιοχές εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής από το ανθοπωλείο μας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι αποστολές λουλουδιών σε όλο το υπόλοιπο της Αττικής και η αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο είναι ΔΩΡΕΑΝ* μέσω του δικτύου της Cosmoflora.gr. (*) Η δωρεάν αποστολή λουλουδιών εκτός λεκανοπεδίου Αττικής και στο εξωτερικό ισχύει για ευπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχουν συνεργαζόμενα ανθοπωλεία, όπως πόλεις, κωμοπόλεις, την χώρα των Νήσων. Σε χωριά ή απρόσιτες περιοχές, όπου δεν υπάρχει συνεργαζόμενο ανθοπωλείο θα υπάρχει χρέωση για τα έξοδα διακίνησης των δώρων σας. Για αυτό σε κάθε αποστολή σας χρεώνεστε ένα κόστος μεταφορικών αναλόγως την περιοχή που επιλέγετε.

Ναι, φυσικά και μπορείτε, από Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 21:00 και Κυριακή από 10:00 έως 20:00 δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες. Οι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να απαντήσουν άμεσα σε οποιαδήποτε απορία ή επιθυμία έχετε, για την ολοκλήρωση της αποστολής ενός ιδιαίτερου και καλόγουστου δώρου.

Ναι, μπορείτε. Απλά στην κάρτα με τις ευχές σας μην υπογράψετε με το όνομά σας. Αν εκεί δεν αναφέρεται όνομα, ο παραλήπτης δεν θα γνωρίζει τον αποστολέα του δώρου. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με τον αποστολέα των λουλουδιών, εμείς δεν πρόκειται να τις αποκαλύψουμε χωρίς τη δική σας συγκατάθεση.

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας με τους παρακάτω τρόπους: Online, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος ProxyPay3 της τράπεζας Eurobank. Το Anthemionflowers.gr δέχεται αυτή τη στιγμή Visa, MasterCard, Diners Club και γενικά όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες των τραπεζών εκτός της American Express. Online, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό PayPal που διαθέτετε Offline, με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: Με e-banking, με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: EUROBANK: GR6702600170000670100261695 - ΛΟΓΑΡ. 0026.0017.67.0100261695 ALPHA BANK: GR2301401510151002101251372 - ΛΟΓΑΡ. 151002101251372 ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR9201720920005092060511373 - ΛΟΓΑΡ. 5092-060511-373 ΕΤΕ: IBAN GR4001101050000010564034253 - ΛΟΓΑΡ. 10564034253 Για πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, χρειάζεται οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για να μας ενημερώσετε σε ποια τράπεζα κάνατε την κατάθεσή σας ή να αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης με μήνυμα ( email ) στο [email protected] Για αγορές από το εξωτερικό οι πληρωμές γίνονται μόνο μέσω: Online, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος ProxyPay3 της τράπεζας Eurobank.

Αν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί με επιτυχία τότε θα δείτε το μήνυμα ‘’ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ’’. Ακόμη μπορείτε να ελέγξετε στο email σας, αυτό που δηλώσατε στην εγγραφή σας ως νέος χρήστης, να υπάρχει το μήνυμα “ANTHEMIONFLOWERS επιβεβαίωση παραγγελίας” όπως επίσης και στα ανεπιθύμητα ή Junk mail αναλόγως με το provider που χρησιμοποιείτε.

Φυσικά, καλέστε μας στο 210 5313623 ή στείλτε μας με ηλεκτρονικό μήνυμα ( e-mail ) στο [email protected] και ζητήστε μας την απόδειξη ή το τιμολόγιό σας. Ένα μήνυμα θα σας έρθει πίσω με την απόδειξη και αν είναι τιμολόγιο θα σας αποσταλεί με το ταχυδρομείο. Η απόδειξη θα σταλεί στο όνομα αυτού που έκανε την παραγγελία.

Παράδοση

Φυσικά και μπορείτε. Επιλέξτε την επιθυμητή ημερομηνία αποστολής κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας. Εξαιρούνται για όλες τις χώρες του εξωτερικού οι Κυριακές και οι επίσημες αργίες τους.

Ναι μπορείτε. Ολοκληρώστε τη παραγγελία σας και ελάτε από το κατάστημά μας να παραλάβετε. Καλέστε μας και ενημερώστε μας για την ώρα παραλαβής.

Στο πεδίο σχόλια μπορείτε να σημειώνεται οτιδήποτε αφορά την παραγγελία σας και θέλετε να μας το διευκρινίσετε. Για παράδειγμα: ποιό όνομα αναγράφεται στο κουδούνι της οικίας, ή μέχρι τι ώρα ο/η παραλήπτης/τρια θα βρίσκεται εκεί, ή αν πρόκειται για εταιρεία, ή για ηλικιωμένο άτομο και δεν πρέπει να ενοχλήσουμε τις ώρες κοινής ησυχίας ή αν επιθυμείτε να διατηρηθεί η ανωνυμία σας, ή οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι πρέπει να γνωρίζουμε.

Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης μπορείτε να το αναφέρετε στο πεδίο “ΣΧΟΛΙΑ”, ορίζοντάς μας ένα ανοιχτό δίωρο π.χ. 10:00 -12:00 ή 16:00 – 18:00.

Από τη στιγμή που η παραγγελία σας καταχωρείται στο σύστημα βρίσκεται σε “κατάσταση αναμονής”. Τυπώνεται, ελέγχεται, και εφόσον όλα είναι εντάξει μετατρέπεται σε κατάσταση “υπό διεκπεραίωση”. Όταν τέλος παραδίδεται περνάει στην κατάσταση 'ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ' αφού επιστρέψει ο οδηγός από το δρομολόγιο του. Και για τα τρία στάδια ενημερώνεστε με email ή SMS ανάλογα πως έχετε κάνει την παραγγελία σας ή τι είδους ενημέρωση έχετε ζητήσει κατά την διάρκεια της καταχώρησης της παραγγελίας σας.

Η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα παράδοσης, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για την δημιουργία και την έγκαιρη αποστολή της. Για την Ελλάδα: από Δευτέρα – Σάββατο ως τις 19:00, την Κυριακή έως τις 14:00. Για το εξωτερικό: από Δευτέρα – Σάββατο έως τις 14:00. Την Κυριακή δεν μπορείτε να κάνετε παραγγελία για αυθημερόν παράδοση καθώς παγκοσμίως τα δίκτυα είναι κλειστά. Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε όπως μας δώσετε την εντολή παραγγελίας μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία παράδοσης. Κατά γενικό κανόνα, η παράδοση πραγματοποιείται την αιτούμενη ημερομηνία χωρίς όμως δέσμευση ώρας αλλά κατά την διάρκεια της ημέρας.

Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση που απουσιάζει ο παραλήπτης εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα, σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά και προγραμματίζεται για δεύτερη παράδοση σε συνεννόηση με τον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής για την εκ νέου παράδοση της παραγγελίας σας.

Ναι, παραδίδουμε σε νοσοκομεία. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να επιβεβαιώσετε ότι το νοσοκομείο επιτρέπει τα λουλούδια στους χώρους του, πριν προχωρήσετε σε κάποια παραγγελία. Στα στοιχεία παράδοσης θα θέλαμε να συμπεριλάβετε το όνομα του παραλήπτη, πλήρη διεύθυνση και όνομα του νοσοκομείου, όροφο και το δωμάτιο ασθενή. Κάποιες συμβουλές που ίσως σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο λουλούδι προς αποστολή σε κάποιο νοσοκομείο: Στα νοσοκομεία συνήθως δεν υπάρχουν βάζα και γι’ αυτό καλό είναι να προσθέσετε ένα βάζο αν επιλέξετε μπουκέτο. Τα νοσοκομεία δεν επιτρέπουν τα φυτά σε γλάστρες, λόγω του χώματος. Σε αυτή την περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη μπορεί κάποιος να τα παραλάβει από την είσοδο. Απαγορεύονται οι παραδόσεις λουλουδιών στην εντατική μονάδα. Κάποια νοσοκομεία επιτρέπουν την τοποθέτησή τους έξω από τη μονάδα της εντατικής, αλλά και πάλι, εμείς θα συνεννοηθούμε με ένα οικείο πρόσωπο για την παράδοση της παραγγελίας σας. Εναλλακτικά η παράδοση μπορεί να γίνει και στη reception του νοσοκομείου και αποδεικτικό της παράδοσης θεωρείται η υπογραφή του ατόμου που παρέλαβε τα λουλούδια σας.

Δεχόμαστε παραγγελίες για παράδοση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο. Όταν καταχωρείτε την παραγγελία σας, αναφέρετε το όνομα του ξενοδοχείου, το νούμερο δωματίου, αν το γνωρίζετε, και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Η παράδοση γίνεται στη reception του ξενοδοχείου, και αποδεικτικό της παράδοσης θεωρείται η υπογραφή του ατόμου που παρέλαβε τα λουλούδια σας.

Δεχόμαστε παραγγελίες για παράδοση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο του εξωτερικού. Για να επιλέξετε ανθοδέσμη θα πρέπει να μεταβείτε στην αντίστοιχη ενότητα για το εξωτερικό και να επιλέξετε χώρα, ώστε να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές. Όταν καταχωρείτε την παραγγελία σας, μην ξεχάσετε να δώσετε το όνομα του παραλήπτη, την πλήρη διεύθυνση και το όνομα του ξενοδοχείου, το νούμερο δωματίου, αν το γνωρίζετε, και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η παράδοση γίνεται στη reception του ξενοδοχείου, και αποδεικτικό της παράδοσης θεωρείται η υπογραφή του ατόμου που παρέλαβε τα λουλούδια σας.

Ναι, συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργατών σε πολλές χώρες του εξωτερικού, μέσω του δικτύου της Cosmoflora.gr, για να μπορείτε να κάνετε αποστολή λουλουδιών σε όλο τον κόσμο από το ανθοπωλείο μας. Για να επιλέξετε το δώρο σας, θα πρέπει να μεταβείτε στον αντίστοιχο προορισμό και να επιλέξετε τη χώρα που θέλετε, ώστε να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές. Η ημέρα παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα αποστολής. Σε γενικές γραμμές, η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία παράδοσης, εκτός Ευρώπης και Β.& Ν. Αμερικής που κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, σας ενημερώνουμε για το αν γίνεται ή όχι αυθημερόν παράδοση. Τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες σχεδόν όλες οι χώρες του εξωτερικού ΔΕΝ παραδίδουν λουλούδια εκτός μεγάλων εορτών όπως γιορτή της Μητέρας κλπ. Για παραγγελίες σε χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης και της Τουρκίας και κάποιων ειδικών χωρών όπως Ν. Κορέα, Μακάο κ.λ.π. υπάρχει ειδικό καθεστώς χρόνου παράδοσης και τιμών. Γι' αυτό πάντα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημα μας.

Ναι, δεχόμαστε παραγγελίες για παράδοση σε κάποιο πλοίο. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για το όνομα του πλοίου, το λιμάνι και την προβλήτα που βρίσκεται καθώς επίσης και το όνομα του παραλήπτη και τον αριθμό της καμπίνας του, αν τον γνωρίζετε. Η παράδοση γίνεται στη reception του πλοίου, και αποδεικτικό της παράδοσης θεωρείται η υπογραφή του ατόμου που παρέλαβε τα λουλούδια σας.

Βεβαίως και παραδίδουμε στους χώρους εργασίας αρκεί να μας ενημερώσετε για το όνομα του παραλήπτη, το όνομα της εταιρείας, την πλήρη διεύθυνσή της και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Η παράδοση γίνεται στη reception της εταιρείας, ή απευθείας στον ίδιο τον παραλήπτη και αποδεικτικό της παράδοσης θεωρείται η υπογραφή του ατόμου που παρέλαβε τα λουλούδια σας.

Ο Λογαριασμός μου

Η εγγραφή στο “ο λογαριασμός μου” είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να διατηρείτε τα προσωπικά σας στοιχεία και να μην τα καταχωρείτε κάθε φορά που κάνετε μια παραγγελία. Έτσι οι μελλοντικές σας συναλλαγές γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα. Σημειώστε ότι δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό για να κάνετε μια παραγγελία.

Για να τροποποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και να επιλέξετε επεξεργασία στοιχείων, να επεξεργαστείτε - τροποποιήσετε τα στοιχεία σας και στη συνέχεια να πατήσετε αποθήκευση.

Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας ή το user name πατήστε το κουμπί που λέει ότι ξέχασα τον κωδικό μου και θα σας έρθει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης και στην συνέχεια με ένα δεύτερο ηλεκτρονικό μήνυμα θα σας έρθει ο νέος σας Κωδικός.

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό θα πρέπει να επιλέξετε «Σύνδεση / Εγγραφή» (πάνω δεξιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά - site) ή αριστερά στο εικονίδιο με το ανθρωπάκι, να συμπληρώσετε αρχικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο e-mail σας και στη συνέχεια τα υπόλοιπα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Προσωπικά Δεδομένα και Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε ότι σεβόμαστε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα και ότι επιλέγουμε νόμιμους τρόπους τόσο για τη συλλογή των στοιχείων σας όσο και για την χρήση αυτών.

Ναι, το e-shop μας είναι απόλυτα σίγουρο και ασφαλές για τις αγορές σας. Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να τα χρησιμοποιούμε πάντα με νόμιμο τρόπο. Όλες οι πληροφορίες που μας δίνετε είναι κρυπτογραφημένες για να είναι ασφαλείς. Μπορείτε να καταλάβετε αν βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον εάν, κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας, στη μπάρα της ηλεκτρονικής διεύθυνσης εμφανίζεται μπροστά από το www, το https.

To anthemionflowers.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128 bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. Το σύστημα ασφαλούς επικοινωνίας του anthemionflowers.gr είναι πιστοποιημένο και οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Eurobank.

Ναι, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να τα χρησιμοποιούμε πάντα με νόμιμο τρόπο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην αναλυτική ενότητα για τα προσωπικά δεδομένα.

Σας εγγυόμαστε ότι μέσω του e-shop μας αγοράζετε προϊόντα υψηλής ποιότητας, φρέσκα και μοναδικά, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες μας παραδίδονται με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Κάθε ανθοδέσμη που παραδίδουμε είναι φτιαγμένη από λουλούδια άριστης ποιότητας, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ανταποκρίνεται πλήρως στα χρήματα που έχετε δαπανήσει. Η παράδοση θα γίνει την ημέρα που έχετε ορίσει, δεδομένου ότι υπάρχει περιθώριο προετοιμασίας της ανθοδέσμης σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να δώσετε πλήρη στοιχεία παράδοσης κατά την παραγγελία σας. Οι παραδόσεις σε νοσοκομεία, ξενοδοχεία, καράβια θεωρούνται ειδικές παραδόσεις, καθώς εμπλέκονται τρίτα πρόσωπα. Σε αυτές τις παραδόσεις η υπογραφή του ατόμου που παρέλαβε την ανθοδέσμη θεωρείται αποδεικτικό παράδοσης και ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Τίποτα από όσα περιέχονται στην εγγύηση ή τους όρους δεν επηρεάζουν τα νόμιμα δικαιώματα του πελάτη ή του αποδέκτη σε σχέση με την ποιότητα και την καταλληλότητα των παρεχόμενων λουλουδιών. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν για το όποιο παράπονο προκύψει κατά τη συνεργασία μας.

Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε λουλούδια άριστης ποιότητας σε κάθε μας αποστολή είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας και παρακολουθούμε από κοντά τις υπηρεσίες που προσφέρουν, ώστε να διασφαλίσουμε την εξαιρετική ποιότητα ΑΝΘΕΜΙΟΝ που σας έχουμε υποσχεθεί.

Ορισμένα λουλούδια είναι εποχιακά και αυτό ίσως επηρεάσει την διαθεσιμότητά τους σε κάποιες περιοχές ή χώρες. Για αυτό ενδέχεται κάποιο λουλούδι να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο διαθέσιμο, ανάλογα την εποχή και την περιοχή. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο εφαρμόζονται συγκεκριμένοι κανόνες και οδηγίες, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα και να μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος. Το χρώμα και το μέγεθος δεν δύναται να τροποποιηθούν ενώ κάθε λουλούδι αντικαθίσταται με λουλούδι ανάλογης αξίας. Γενικά ακόμα και αν χρειαστεί να αντικατασταθούν κάποια λουλούδια φροντίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να μην διαφέρει από αυτό που έχει δει και επιλέξει ο πελάτης μας.

Δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους χρήσης

Copyright © 2020 Anthemionflowers - Αποστολή λουλουδιών. All rights reserved.